Refundering i Yourpay

Som virksomhed kan der være tidspunkter, hvor det er nødvendigt at lave en refundering af en betaling, enten helt eller delvist.

Derfor har du i din Yourpay admin mulighed for at lave både en hel og delvis tilbagebetaling af det opkrævede beløb.

Her kan du læse, hvordan du nemt og bekvemt kan lave en refundering fra din Yourpay admin.

KR

Sådan laver du en refundering

I menuen på din Yourpay admin side, skal du gå ind på  ”Betalinger” og her vælge “Opkrævede”.

Under “Opkrævede” skal du nu vælge den betaling, som du ønsker at refundere til din kunde. Du kan nu vælge at trykke på “Refunder” knappen til højre for betalingen. Hvis du trykker på denne knap, kan du lave en fuld refundering af beløbet.

Hvis du kun ønsker at refundere en del af beløbet til din kunde, skal du trykke på “Status”.

opkrævet
refundér

Når du har trykket på “Status”, får du vinduet med betalingsinformation frem. Her kan du i boksen skrive det beløb, som du ønsker at tilbagebetale til din kunde og efterfølgende trykke på “Udfør Refundering”-knappen.

Når du laver en refundering af betaling på denne måde, skal du være opmærksom på, at hvis der ikke er indtastet et beløb i feltet, vil hele beløbet blive refunderet til din kunde.

status_refundering

Vær opmærksom på

Når du laver en refundering – både hel eller delvis – skal du være opmærksom på, at det ikke er muligt at annullere eller trække refunderingen tilbage igen.

Når du refunderer en betaling, går der 2-3 hverdage, før pengene er bogført på din kundes bankkonto.

Yourpays systemer sørger selv for at afstemme din konto. Derfor bliver det refunderede beløb også automatisk modregnet i dine udbetalinger. Modregningen af refunderingen vil altid lægge sig på den næstkommende åbne udbetaling.

Refunderingen vil derved ikke blive modregnet på betalingen selv, selvom du refunderer beløbet til kunden på samme dag, som betalingen er opkrævet.

Det betyder samtidig også, at du sagtens kan refundere en betaling, selvom du allerede har modtaget udbetalingen af den betaling.