Refundering direkte i WooCommerce

Du er her:

Refundering direkte i WooCommerce

Når du bruger Yourpay, kan du lave en refundering i WooCommerce, uden at skulle logge ind på din admin for at lave en tilbagebetaling af en ordre.

Som virksomhed, kan det af forskellige årsager blive nødvendigt at lave en hel eller delvis refundering. Her kan du læse, hvordan du kan refundere ordren direkte fra WooCommerce.

Sådan gør du

Under dine ordre i WooCommerce, skal du gå ind op den specifikke ordre, som du ønsker at refundere til din kunde. Her skal du trykke på “Refundering” under oversigten af hvad der er købt.

WooCommerce Refundering

Du har her mulighed for at lave en hel eller delvis refundering af ordren. Du kan enten vælge at refundere et bestemt beløb på de individuelle varer, eller et bestemt antal af varerne.

Herefter udregner WooCommerce selv det samlede beløb, der skal tilbagebetales og du skal du trykke på “Refundering DKK XXXX via Yourpay”. Når du har trykket på refunder knappen bliver ordren automatisk refunderet til din kunde gennem Yourpay.

Du skal være opmærksom på, at en refundering i WooCommerce tager mellem 2-3 hverdage, før den er bogført på din kundes konto, alt efter hvilken bank din kunde har.

Refundering i WooCommerce

Vidste du, at...

Du også har mulighed for at lave en hel eller delvis refundering fra din Admin hos Yourpay. Du kan læse mere om hvordan du kan lave en sådan refundering her.

Du også har mulighed for at styre lageret på din webshop med WooCommerce. Læs mere om lagerstyring i WooCommerce her.

Hvis du har enten en ViaBill eller Resursbank aftale gennem Yourpay, har du også mulighed for at aktivere den i WooCommerce. Du kan læse mere om hvordan du aktiverer både ViaBill og Resursbank her.

Yourpay tilbyder en Mobilepay Online aftale, som betyder at dine kunder kan vælge MobilePay i dit betalingsvindue. Læs mere om hvordan du får en MobilePay aftale hos Yourpay her.