Refundering af betaling hos Yourpay

Refundering i Yourpay

Som virksomhed kan der være tidspunkter, hvor det er nødvendigt at lave en refundering af en betaling, enten helt eller delvist.

Derfor har du i din Yourpay admin mulighed for at lave både en hel og delvis tilbagebetaling af det opkrævede beløb.

Her kan du læse, hvordan du nemt og bekvemt kan lave en refundering fra din Yourpay admin.

Refundering i Yourpay

Sådan laver du en refundering

I menuen på din Yourpay admin side, skal du gå ind på “Alle Betalinger” og her vælge “Opkrævede Betalinger”.

Under “Opkrævede Betalinger” skal du nu vælge den betaling, som du ønsker at refundere til din kunde. Du kan nu vælge at trykke på “Refunder” knappen til højre for betalingen. Hvis du trykker på denne knap, kan du lave en fuld refundering af beløbet.

Hvis du kun ønsker at refundere en del af beløbet til din kunde, skal du trykke på “Mere Info”.

Refundering af betaling

Når du har trykket på “Mere Info”, får du vinduet med betalingsinformation frem. Her kan du nederst på linjen under “Tilgængeligt Beløb til Refundering” skrive det beløb, som du ønsker at tilbagebetale til din kunde og efterfølgende trykke på “Refunder”-knappen.

Når du laver refunderingen på denne måde, skal du være opmærksom på, at hvis der ikke er indtastet et beløb på linjen, vil hele beløbet blive refunderet til din kunde.

Hel og delvis refundering

Vær opmærksom på

Når du laver en refundering – både hel eller delvis – skal du være opmærksom på, at det ikke er muligt at annullere eller trække refunderingen tilbage igen.

Når du refunderer en betaling, går der 2-3 hverdage, før pengene er bogført på din kundes bankkonto.