Sådan bruger du din PAX

Opsæt til WIFI
Når du har modtaget din nye PAX, vil den enten komme med eller uden et simkort installeret. Hvis der i forvejen sidder et simkort i terminalen, er det ikke nødvendigt at tilkoble den til wifi.

Sådan tilkobler du PAX terminalen til WiFi

Gå til startskærmen på din PAX. Dette gøres ved at trykke på den runde knap nederst på skærmen.

Tag fat i toppen af skærmen, hvor der vises klokken og træk derefter ned.

Der skulle nu gerne komme forskellige indstillinger frem.

Pax forside

Her er der et wifi logo, hvor du har mulighed for at trykke på det tomme felt under.

Du vælger nu blot det netværk du ønsker at forbinde til, og indtaster koden til netværket.

Når der er oprettet forbindelse, vil der stå ”connected” under det valgte netværk.

Gennemfør en betaling

Når du modtager din PAX vil den altid være sat op og klargjort til at kunne modtage betalinger med det samme hvis du har simkort installeret. Er der ikke simkort installeret skal du følge punktet ”opsæt til wifi”.

Gå til startskærmen på din PAX. Dette gøres ved at trykke på den runde knap i bunden af skærmen.

Her vælger du at gå ind i ”Yourpay” der liggger på startskærmen.

Forbind din PAX til WiFI

Når du åbner din app, vil du som det første møde et billede af loginskærmen. Denne skærm skal gerne selv gå videre, når den er logget ind.

Når terminalen er logget ind vil du møde et billede af nummer-tastaturet, hvor du kan indtaste et beløb.

Efter du har indtastet det ønskede beløb, trykker du på den store gule knap i bunden (hvor beløbet står) for at gå til betaling.

Når kunden har betalt, kan du vælge at printe en kvittering ud.

Yourpay på PAX