Sådan bruger du Yourpay i DanDomain

Anslået læsetid: < 1 min

Sådan bruger du Yourpay i DanDomain

Du kan på få minutter installere Yourpay i din DanDomain Webshop (DD Webshop8). For at gennemføre vejledningen, er det vigtigt, at du er logget ind i din webshops backend.

Step 1:

I din webshops backend:- Klik på “Apps”

– Klik på “AppStore”

– Vælg appen “BetalingsAPI”

– Klik på “Installér”

Step 2:

I feltet “Betalingsmetode navn” vælger du navnet, som forbrugeren ser, når de handler i din webshop

Rubrikken “Betalingsgebyr” udfylder du, hvis kortholder skal dække gebyret til Yourpay

I feltet “Vælg betalingsløsning” vælg Betalings-API

Feltet “Forretningsnummer” udfyldes med dit Merchant-ID

Feltet “API URL” udfyldes med https://payments.yourpay.dk/dandomain.php

I checkboxen “Tilladte korttyper” vælges VisaVisa/DankortVisa/ElectronMastercard DKMastercardMaestroMaestro DK

I bunden af siden ved “Leveringslande” skal de ønskede leveringslande specificeres, dette gøres ved at dobbeltklikke på det pågældende land i den venstre tabel.

Du er herefter sat op og klar til at modtage betalinger via Yourpay.