Sådan bruger du Yourpay i OpenCart

Opencart

OpenCart er et shopsystem, der bruges på mere end én million webshops verden over. Systemet er let at betjene og giver en lang række muligheder for integrationer.

Du kan også bruge Yourpay i OpenCart.  Her på siden kan du se, hvordan du hurtigt og nemt sætter Yourpay op som dit online betalingssystem.

Installation

Vores OpenCart Modul tager 2-3 minutter at installere og ganske få minutter at konfigurere.

Du har på din aftale et Merchant ID og et Production Merchant ID. Hvis du ønsker at køre testbetalinger igennem din shop, skal du bruge til Merchant ID.

Hvis du derimod ønsker at tage imod rigtige betalinger fra dine kunder, så skal du bruge dit Production Merchant ID.

Sådan gør du:
Upload vores modul Yourpay på din OpenCart webshop i rodmappen således, at den tilføjer filer til mapperne “admin” og “catalog”.

• Log på din OpenCart Administrationsside som administrator
  • Klik på “Extensions -> Payments” i topmenuen
  • Klik på “Install” ud for modulet Yourpay

Du har nu installeret vores plugin på din OpenCart-shop og du skal nu konfigurere dit nye plugin.

• Klik på “Edit” ud for modulet Yourpay
  • Status: Vælg “Enabled” for at aktivere Yourpay

Merchant-ID: Indsæt dit Production Merchant ID

Language: Vælg det sprog, som dine kunder skal se når de benytter betalingsmodulet

Order status after Completion: Indstiller hvilken status kundens ordre skal have, når kunden har gennemført betalingen

Rodmappen: Det øverste niveau i din stifinder, når du er logget på dit webhotel til din webshop.

Merchant-ID: Et unikt Yourpay-kundenummer

Har du spørgsmål?

Gratis support ikon

Har du spørgsmål til opsætningen af Yourpay i OpenCart, er du altid velkommen til at kontakte vores support team.

Du kan kontakte os på telefon 70 555 678 alle hverdage fra 10-16, eller du kan sende os en mail på support@yourpay.io. Så sidder vi klar til at hjælpe dig.