Sådan bruger du Yourpay i Prestashop 1.7

Du er her:

Sådan bruger du Yourpay i Prestashop 1.7

Installation

Vores Prestashop-modul tager 2-3 minutter, at installere og ganske få minutter at konfigurere.

Så snart du har oprettet en konto hos Yourpay, kan du gå i gang med at sætte betalingsløsningen op i din webshop. Du kan i din Yourpay admin, samt i den velkomstmail, du modtager fra os, finde dit Merchant Token, som du skal bruge til opsætningen.

Sådan gør du:

1. Gem din downloadede fil på din computer
  2. Vælg Module Manager i din PrestaShop backend
  3. Upload vores Yourpay plugin til din PrestaShop
Prestashop Moduler

Klik på Upload et modul:

Prestashop Upload
Prestashop 1.7 - Upload Modul
Prestashop 1.7 - Modul installeret

Konfiguration af pluginnet

Du har nu installeret vores plugin på din PrestaShop, og du skal nu konfigurere dit nye plugin.

På billedet nedenfor, kan de se de forskellige punkter, som skal indstilles inden du er klar til at tage i mod betalinger.

Prestashop Indstillinger
  1. Indsæt dit Merchant Token, som du kan finde i din Yourpay admin. Se hvordan du finder dit token her.
  2. Vælg om din shop skal være i test mode eller ej. Test mode kan benyttes, hvis du vil teste betalingsflowet inden du går live med din webshop. For at kunne tage imod rigtige betalinger fra dine kunder, skal test mode være slået fra.
  3. Vælg om der skal opkræves ved en bestemt ordrestatus og hvilken ordrestatus, der skal opkræves på. I henhold til e-handelsloven, må betalinger for fysiske varer først opkræves, når der varen er afsendt.
  4. Hvis pengene skal opkræves med det samme, skal instant capture sættes til “JA”. Dette må kun sættes til, hvis der er tale om salg af downloads eller services.
  5. Tryk på GEM
Prestashop Capture Stage

Landerestriktioner

Når du har installeret Yourpay i PrestaShop og konfigureret– så skal det også opsættes til hvilke lande det skal virke i.

Dette gøres man under ”Betalinger” – ”Indstillinger” – ”Landerestriktioner”

Her kan du vælge hvilke lande, som skal kunne handle og betale i din webshop. Hvis ikke der er valgt nogle lande herunder, vil det ikke være muligt for dine kunder at gennemføre betalinger.

Landerestriktioner Prestashop

Vi anbefaler altid at man laver en test, når man er gået i live tilstand, for at sikre at alt virker som det skal, inden kunderne skal handle på din shop.

Prestashop Accept URL Error 404

Hvis du oplever at modtage en “Error 404” side, når du har gennemført en betaling. Her skal du modtage “Ordre er modtaget”. Det ændrer du inde under:

• Configure
    •  Shop parameters
      • Traffic & SEO
        • Setup URLS

Her skal du sørge for, at både FRIENDLY URL og ACCENTED URL er slået til.

Prestashop url