Sådan bruger du Yourpay i Shopify

Du kan på få minutter installere Yourpay i din Shopify webshop. Her på siden kan guider vi dig igennem til hvordan du gør du sætter betalingsløsningen op i din shop. Du kan læse mere om Shopify her

For at installere og aktivere Yourpay, skal du først deaktivere dine tidligere gateways i Shopify. Du skal også sikre dig, at du er logget ind i din Shopify backend og din Yourpay admin.

Installér pluginnet

Når du har klikket på linket ovenfor, skal du vælge den shop, som du ønsker at installere Yourpay i.

Herefter skal du trykke på “Installér betalingstjenesteudbyder”.

Installer Yourpay i Shopify
Installer betalingstjenesteudbyder

Tredjepartsudbyder

På siden over betalingsmuligheder, skal du nu finde “Tredjepartsudbydere”.

Her skal du klikke på “Vælg tredjepartsudbyder”, som vist på billedet.

På listen over tredjepartsudbydere, skal du finde og trykke på Yourpay.

Shopify payments
Shopify Yourpay

Yourpay indstillinger

Du skal her indtaste dit “Merchant ID”. Det finder du i din Yourpay admin under “Konto Information”.

Du skal bruge Production Merchant ID, hvis du vil køre reelle betalinger igennem. Hvis du indsætter dit Merchant ID, vil betalingerne være test betalinger.

Din “Integration Key” kan du selv vælge. Du skal bare være sikker på, at det er den samme nøgle, der står både i din Yourpay admin under “Konto Information” og i Shopify. Dette skal i din admin skrives under “Integrationsnøgle”.

Hvis du ikke ønsker at køre testbetalinger igennem, skal du sikre dig, at der ikke er flueben i testbetalinger i Shopify.

Vær opmærksom på at Shopify trækker deres gebyr ved test-betalinger. Du skal se dere begyr sats her: https://www.shopify.dk/priser

Yourpay indstillinger

Accepterede Betalinger

Under “Accepterede betalinger” kan du vælge de betalingsmetoder, som du vil kunne tage imod i din shop.

Hvis du har MobilePay og ViaBill gennem Yourpay, kan du sætte hak i de to betalingsmetoder.

Du kan læse mere om MobilePay her og mere om ViaBill her.

Accepterede betalinger Yourpay

Deaktiver Shopify Payments

Til sidst skal du deaktivere Shopify Payments. Her skal du angive en årsag til hvorfor du deaktiverer.

I dropdown menuen, skal du vælge den årsag, der hedder “Andre”.

Der kommer nu et tekstfelt frem, hvor du skal skrive “Yourpay”.

Herefter skal du trykke på “Aktivér Yourpay”.

Aktiver Yourpay Shopify

Du er nu klar til at tage imod betalinger med Yourpay som din Shopify betalingsløsning. Vi anbefaler, at du laver en testbetaling inden du går live, for at sikre dig, at det hele virker som det skal.

Gratis support ikon

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til opsætningen er du altid velkommen til at kontakte supporten.

Du kan kontakte os på support@yourpay.io eller telefon 70 555 678.