Sådan bruger du Yourpay i Shopify

Anslået læsetid: 1 min

Sådan bruger du Yourpay i Shopify

Du kan på få minutter installere Yourpay i din Shopify-shop.
For at installere og aktivere Yourpay skal du først deaktivere dine tidligere gateways i Shopify.
At installere Yourpay tager få minutter og kræver kun få steps:

Step 1:

Du har nu installeret Yourpay i Shopify og er klar til at benytte
integrationen til Yourpay.

Step 2:

– Klik på Settings

– Klik på Payments

– Klik på Edit ved Yourpay

Indtast dit Merchant-ID fra Yourpay og skriv en valgfri Encryptionkey

FJERN FLUEBEN I “Use test mode”

Dit Test-Merchant-ID giver mulighed for at teste integrationen

Dit Produktions-MerchantID giver mulighed for, at dine kunder kan betale for varerne.

-log ind på din admin.yourpay.dk
-klik på Konto Information

Indtast din Encryptionkey under feltet Integrationskode

Vær opmærksom på, at du modtager udbetalinger fra os, når dit Produktions-Merchant-ID er tastet ind.

Du er herefter sat op og klar til at modtage betalinger via Yourpay