Sådan bruger du Yourpay I Woocommerce

• KB Home
  • Sådan bruger du Yourpay I Woocommerce
Estimeret læsningstid: 1 min

Du kan på få minutter installere Yourpay i WooCommerce.
For at gennemføre vejledningen, er det vigtigt, at du er logget ind i din webshops backend.

Step 1

I din webshops backend:

• Hold musen overPlugins
  • Tryk på Tilføj nyt eller Add New
  • I søgefeltet til højre søger du på Yourpay
  • Tryk Installer nu På pluginet “Yourpay payment platform.”

• Når du har trykket Tilføj nyt søg i søgefeltet til højre på Yourpay
  • Find Yourpay Payment Platform
  • Tryk herefter på Installer nu

• Tryk herefter på  Aktiver

Nu ligger dit plugin nederst under plugins.

Step 2
Du skal nu finde din token.
Copy/paste dit Merchant Token fra admin.yourpay.dk

Du finder dit token her

• Tryk påkontooplysninger
  • Kopier ditMerchant Token

• Hold musen overWooCommerce
  • Tryk på Indstillinger

• Tryk herefter på Betalinger

• Tryk herefter på Yourpay
  • Indsæt her din Merchant Token

Feltet Instant Capture gør, at betalingen bliver opkrævet fra kunden med det samme (Denne må kun aktiveres hvis din vare/ydelse leveres umiddelbart efter at ordren er betalt).
Feltet Capture at Specific Stage gør, at betalingen opkræves ved en specifik ordrestatus – normalvis ved gennemført/completed.
Feltet Forece test-mode skal der ikke være flueben i, hvis dit production ID er aktivt. (Altså at man gerne vil have rigtige betalinger og ikke test betalinger).

Vælg Gem Ændringer

Du er herefter sat op og klar til at modtage betalinger via Yourpay.

Sådan aktivere du  Yourpay-ViaBill

Har du en ViaBill aftale gennem Yourpay, aktivere du det her:

Sådan aktivere du Yourpay-resurs

Har du en Resursbank aftale gennem Yourpay, aktivere du det her:

Sådan aktivere du MobilePay

Har du en MobilePay aftale gennem Yourpay, aktivere du det her: