Sådan bruger du Yourpay I Woocommerce

Sådan bruger du Yourpay i Woocommerce

Du kan på få minutter installere Yourpay i WooCommerce.
For at gennemføre vejledningen, er det vigtigt, at du er logget ind i din webshops backend.

Step 1
I din webshops backend:

• Hold musen overPlugins
  • Tryk på Tilføj nyt eller Add New
  • I søgefeltet til højre søger du på Yourpay
  • Tryk Installer nu På pluginet “Yourpay payment platform.”
  • Når du har trykket Tilføj nyt søg i søgefeltet til højre på Yourpay
  • Find Yourpay Payment Platform
  • Tryk herefter på Installer nu
  • Tryk herefter på  Aktiver
Plugins Vælg Plugin
Installer Yourpay i WooCommerce

Nu ligger dit plugin nederst under plugins.

Plugins Yourpay Payment Platform for WooCommerce

Step 2
Du skal nu finde din token.
Copy/paste dit Merchant Token fra admin.yourpay.dk

Du finder dit token her

• Tryk på kontooplysninger
  • Kopier dit Merchant Token
  • Hold musen over WooCommerce
  • Tryk på Indstillinger
  • Tryk herefter på Betalinger
  • Tryk herefter på Yourpay
  • Indsæt her din Merchant Token
Merchant Token i Yourpay Admin
WooCommerce -> Indstillinger
Betalinger
Feltet Instant Capture gør, at betalingen bliver opkrævet fra kunden med det samme (Denne må kun aktiveres hvis din vare/ydelse leveres umiddelbart efter at ordren er betalt).

Feltet Capture at Specific Stage gør, at betalingen opkræves ved en specifik ordrestatus – normalvis ved gennemført/completed.
Feltet Forece test-mode skal der ikke være flueben i, hvis dit production ID er aktivt. (Altså at man gerne vil have rigtige betalinger og ikke test betalinger).

Vælg Gem Ændringer

Du er herefter sat op og klar til at modtage betalinger via Yourpay.

Yourpay Token i WooCommerce

Sådan aktivere du viaBill

Har du en ViaBill aftale gennem Yourpay, aktivere du sådan her:
  • I fanen med Woocommerce går du til indstillinger
  • Under betalingsmetoder kan du vælge at aktivere ViaBill (se billede)
Aktiver Viabill med Yourpay i WooCommerce

Sådan aktivere du Resurs Bank

Har du en Resurs Bank aftale gennem Yourpay, aktivere du det her:
  • I fanen med Woocommerce går du til indstillinger
  • Under betalingsmetoder kan du vælge at aktivere Resurs Bank (se billede)
Aktiver Resurs Bank med Yourpay

Sådan aktivere du MobilePay

Har du en MobilePay aftale gennem Yourpay, aktivere du det her:

• I fanen med Woocommerce går du til indstillinger
  • Under betalingsmetoder kan du vælge at aktivere MobilePay (se billede)
Aktiver MobilePay i WooCommerce