Sådan bruger du Yourpay i WooCommerce

Du kan på få minutter installere Yourpay i WooCommerce. For at gennemføre vejledningen, er det vigtigt, at du er logget ind i din webshops backend.

Step 1
Når du er inde i din webshops backend:

• Hold musen over Plugins
  • Tryk på Tilføj nyt eller Add New
  • I søgefeltet til højre søger du på Yourpay
  • Tryk Installer nu på pluginet “Yourpay payment platform”
  • Når du har trykket Tilføj nyt søger du i søgefeltet til højre på Yourpay
  • Find Yourpay Payment Platform
  • Tryk herefter på Installer nu
  • Tryk herefter på  Aktiver

Nu ligger dit plugin nederst, under plugins.

Du kan også downloade Plugin’et her

Plugins Vælg Plugin
Installer Yourpay i WooCommerce
Plugins Yourpay Payment Platform for WooCommerce

Step 2
Du skal nu finde din token. Copy/paste dit Merchant Token fra admin.yourpay.io

Du finder dit token ved at følge vejledningen herunder:

• Tryk på kontooplysninger
  • Kopier dit Merchant Token
  • Hold musen over WooCommerce
  • Tryk på Indstillinger
  • Tryk herefter på Betalinger
  • Tryk herefter på Yourpay
  • Indsæt her din Merchant Token
Merchant Token i Yourpay Admin
WooCommerce -> Indstillinger
Betalinger
Instant Capture
Gør at betalingen bliver opkrævet fra kunden med det samme (Denne må kun aktiveres hvis din vare/ydelse leveres umiddelbart efter at ordren er betalt).

Capture at Specific Stage
Gør at betalingen opkræves ved en specifik ordrestatus – normalvis ved gennemført/completed.

Forece test-mode
Der skal ikke være flueben i denne, hvis dit production ID er aktivt. (Altså at man gerne vil have rigtige betalinger og ikke test betalinger).

Gem Ændringer
Vælg Gem ændringer. Du er herefter sat op og klar til at modtage betalinger via Yourpay.

Yourpay Token i WooCommerce

Opdatering af YourPay Plugin

Vær opmærksom på at når du har opdateret vores plugin – så skal det også gemmes.
Det gør du inde under:
WooCommerce
– Indstillinger
— Betalinger
— Yourpay. Her trykker du “Gem Ændringer”

Det nye plugin er nu opdateret og aktiveret

Gem ændringer WooCommerce

Sådan aktivere du viaBill

Har du en ViaBill aftale gennem Yourpay, aktivere du den sådan her:
  • I fanen med WooCommerce går du til indstillinger
  • Under betalingsmetoder kan du vælge at aktivere ViaBill (se billede)
Aktiver Viabill med Yourpay i WooCommerce

Sådan aktivere du Resurs Bank

Har du en Resurs Bank aftale gennem Yourpay, aktivere du det her:
  • I fanen med WooCommerce går du til indstillinger
  • Under betalingsmetoder kan du vælge at aktivere Resurs Bank (se billede)
Aktiver Resurs Bank med Yourpay

Sådan aktivere du MobilePay

Har du en MobilePay aftale gennem Yourpay, aktivere du det her:

• I fanen med WooCommerce går du til indstillinger
  • Under betalingsmetoder kan du vælge at aktivere MobilePay (se billede)
Aktiver MobilePay i WooCommerce