Sådan bruger du Yourpay i WooCommerce

• KB Home
  • Sådan bruger du Yourpay i WooCommerce
Estimeret læsningstid: 1 min

Du kan på få minutter installere Yourpay i WooCommerce.
For at gennemføre vejledningen, er det vigtigt, at du er logget ind i din webshops backend.

Step 1:

I din webshops backend:

– Klik på Plugins

– Klik på Add New

– I søgefeltet til højre søger du på Yourpay

– Klik Installer nu På pluginet “Yourpay payment platform.”

1.Dette er din gateway – klik på Activate

2. Nu ligger dit plugin nederst inde under plugins.

Step 2:

Nu skal du finde din token

Copy/paste dit Merchant Token fra admin.yourpay.dk ind her.

Her finder du dit Token.
– Klik på kontooplysninger
–
Klik på Integrationsmuligheder
–
Kopier dit Merchant Token

– Indsæt dit Merchant Token på WooCommerce

–  Klik på instillinger

– Klik på betalinger oppe øverst.

– Klik på Yourpay

– Insæt token fra Admin siden under Yourpay token

Feltet Instant Capture gør, at betalingen bliver opkrævet fra kunden med det samme (Denne må kun aktiveres hvis din vare/ydelse leveres umiddelbart efter at ordren er betalt).

Feltet Capture at Specific Stage gør, at betalingen opkræves ved en specifik ordrestatus – normalvis ved gennemført/completed

Feltet Forece test-mode skal der ikke være flueben i, hvis dit production ID er aktivt. (Altså at man gerne vil have rigtige betalinger og ikke test betalinger).

– Klik Gem Ændringer

Du er herefter sat op og klar til at modtage betalinger via Yourpay.

Sådan aktivere du  Yourpay-ViaBill

Har du en ViaBill aftale gennem Yourpay, aktivere du det her:

Sådan aktivere du Yourpay-resurs

Har du en Resurs aftale gennem Yourpay, aktivere du det her:

Sådan aktivere du MobilePay

Har du en MobilePay aftale gennem Yourpay, aktivere du det her: