Sådan bruger du Yourpay i WooCommerce

Anslået læsetid: 1 min

Sådan bruger du Yourpay i WooCommerce

Du kan på få minutter installere Yourpay i WooCommerce.
For at gennemføre vejledningen, er det vigtigt, at du er logget ind i din webshops backend.

Step 1:

I din webshops backend:

– Klik på Plugins

– Klik på Add New

– I søgefeltet til højre søger du på Yourpay

– Klik Installer

1.Dette er din gateway – klik på Activate
2. Lægger transaktionsgebyret over på kunden – Denne mulighed må kun bruges på B2B shops

Step 2:

Du vil nu blive mødt af dette billede

Copy/paste dit Merchant Token fra admin.yourpay.dk ind her.

Her finder du dit Token.
– Klik på kontooplysninger
–
Klik på Integrationsmuligheder
–
Kopier dit Merchant Token

– Indsæt dit Merchant Token på WooCommerce
– Klik Gem Token
–
Klik på Luk beskeden

Step 3:

– Klik på WooCommerce i menuen til venstre

– Klik på Settings i menuen til venstre

– Klik på Checkout

– Klik på Yourpay

Dine oplysninger er allerede udfyldt hvis du har fået et ProduktionsID fra Yourpay.

Hvis du stadig kun har et TestID, skal du indtaste det i feltet Merchant nummer

Dit Test-Merchant-ID giver mulighed for at teste integrationen

Dit Produktions-Merchant-ID giver mulighed for, at dine kunder kan betale for varerne.

Feltet Inpage payment form gør, at betalingsvinduet bliver vist som en integreret del af hjemmesiden.

Feltet Instant Capture gør, at betalingen bliver opkrævet fra kunden med det samme (Denne må kun aktiveres hvis din vare/ydelse leveres umiddelbart efter at ordren er betalt)

Feltet Capture at Specific Stage gør, at betalingen opkræves ved en specifik ordrestatus – normalvis ved gennemført/completed

– Klik på Save changes/Gem ændringer.

Vær opmærksom på, at du modtager udbetalinger fra os, når dit Produktions-Merchant-ID er tastet ind.

Du er herefter sat op og klar til at modtage betalinger via Yourpay.

Sådan aktivere du  Yourpay-ViaBill

Har du en ViaBill aftale gennem Yourpay, aktivere du det her:

Sådan aktivere du Yourpay-resurs

Har du en Resurs aftale gennem Yourpay, aktivere du det her:

Sådan aktivere du MobilePay

Har du en Resurs aftale gennem Yourpay, aktivere du det her: