Sådan bruger du Yourpay i WooCommerce

Du kan nemt og hurtigt installere Yourpay i WooCommerce. Her på siden fører vi dig igennem installeringen og opsætningen af Yourpay som din online gateway i din WooCommerce webshop. Inden du går i gang, er det vigtigt, at du er logget ind i din webshop.

Vær opmærksom på, at hvis du også benytter dig af pluginnet WooCommerce PayPal, vil det blokere for at du også bruger Yourpays plugin. Det betyder, at Yourpays gateway ikke vil virke så længe du har PayPal installeret.

Installer Pluginnet

Når du er logget ind i din WooCommerce backend, skal du finde menupunktet “Plugins” i venstre side.

Her skal du trykke på “Tilføj Nyt” som vist på billede.

På siden for “Tilføj plugins” skal du søge på “Yourpay” i søgefeltet i højre hjørne.

Når Yourpays plugin kommer frem, som på billedet nedenfor, skal du trykke på “Installer nu”. Herefter installeres pluginnet, og nu skal nu efterfølgende trykke på “Activate”.

Yourpay Home

Når pluginnet er installeret og aktiveret, vil der dukke et nyt menupunkt op i din menu i venstre side, som hedder “Yourpay Home”, som du skal klikke på.

Her skal du nu logge ind med dine login oplysninger, fra din Yourpay konto – disse oplysninger har du også modtaget i din Velkomstmail fra Yourpay.

Når du er logget ind, vil dit merchant token automatisk blive hentet ind i indstillingerne for pluginnet i WooCommerce.

Settings

Når du er logget ind med dine Yourpay login oplysninger, vil du komme videre til indstillingerne for pluginnet. Siden her, som du kan se et billede af nedenfor, hedder “Settings”.

Dit merchant token vil automatisk blive sat ind i feltet hertil, selvom det ikke fremgår på billedet.

Når du har sat indstillingerne på som ønsket, skal du efterfølgende trykke på “Save”.

Aktiver Yourpay

Du skal altid sikre dig, at der er sat hak her, for at din gateway er aktivt på din webshop.

Kreditkort Overskrift

Her skriver du det, som du ønsker betalingsmuligheden skal hedde på din webshop. Du kan eksempelvis bare skrive “Yourpay” eller “Kortbetaling”.

Yourpay forhandler token

Her indsættes dit merchant token automatisk fra din Yourpay admin. Du kan også finde det i admin under “Konto Information”. Læs mere om merchant token her

Test tilstand

Sæt kun hak heri, hvis du ønsker at lave testbetalinger i din webshop. Hvis test-mode er aktiveret, når dine kunder skal købe ting i din shop, vil der ikke blive opkrævet reelle betalinger.

Øjeblikkelig opkrævning

Hvis du sætter hak heri, vil dine betalinger automatisk blive opkrævet. Hvis ikke der er sat hak i, vil dine betalinger blive opkrævet, når en ordre er markeret med status som “Gennemført”. Du må kun benytte dig af denne funktion, hvis du sælger produkter, som ikke skal sendes til dine kunder. Altså, hvis der er tale om produkter der han downloades eller services. Læs mere om autocapture her.

Backlink til Yourpay

Du kan støtte Yourpay, ved at tillade backlinks fra din hjemmeside til Yourpay. Hvis ikke du ønsker dette, kan du fjerne hakket.

Ekstra Gebyr

Hvis du sætter hak i denne funktion, vil dine kunder betale for kortgebyret. Vær opmærksom på, at det kun er lovligt at lade kunden betale gebyret, hvis det er salg til andre erhvervsdrivende, eller kunder udenfor EU. Du skal derfor kun aktivere dette, hvis du udelukkende sælger til sådanne kunder.

Opdatering af YourPay Plugin

Vær opmærksom på at når du har opdateret vores plugin – så skal det også gemmes.
Det gør du inde under:
WooCommerce
– Indstillinger
— Betalinger
— Yourpay. Her trykker du “SAVE”

Det nye plugin er nu opdateret og aktiveret

Tryk altid på Gem Ændringer/SAVE

Et lille ekstra tip til brugen af Yourpays plugin til WooCommerce, er altid lige sikr dig, at der er trykket på SAVE knappen.

Du skal ikke kun trykke på den, når du er færdig med indstillingerne ved den første opsætning, men også når du har opdateret pluginnet i din shop. Hvis du på noget tidspunkt ændrer i dine indstillinger, så skal du også huske at trykke på knappen.

På den måde sikrer du dig, at de ønskede indstillinger også er gældende, og at dit betalingsvindue bliver ved med at virke.

Sådan aktiverer du viaBill

Har du en ViaBill aftale gennem Yourpay, aktivere du den sådan her:
  • I fanen med WooCommerce går du til indstillinger
  • Under betalingsmetoder kan du vælge at aktivere ViaBill (se billede)

Sådan aktiverer du MobilePay

Har du en MobilePay aftale gennem Yourpay, aktivere du det her:

• I fanen med WooCommerce går du til indstillinger
  • Under betalingsmetoder kan du vælge at aktivere MobilePay (se billede)