Sådan bruger du Yourpay i WooCommerce

Du er her:

Sådan bruger du Yourpay i WooCommerce

Du kan nemt og hurtigt installere Yourpays plugin i WooCommerce. Her på siden fører vi dig igennem installeringen og opsætningen af Yourpay som din online gateway i din WooCommerce webshop. Inden du går i gang, er det vigtigt, at du er logget ind i din webshop.

Du kan også se en video af opsætningen i bunden af siden.

Installer Pluginnet

Når du er logget ind i din WooCommerce backend, skal du finde menupunktet “Plugins” i venstre side.

Her skal du trykke på “Tilføj Nyt”.

plugins_yourpay

På siden for “Tilføj plugins” skal du søge på “Yourpay” i søgefeltet i højre hjørne.

Når Yourpays plugin kommer frem, som på billedet nedenfor, skal du trykke på “Installer nu”. Herefter installeres pluginnet, og nu skal nu efterfølgende trykke på “Activate”.

installer plugin yourpay

Yourpay Home

Når pluginnet er installeret og aktiveret, vil der dukke et nyt menupunkt op i din menu i venstre side, som hedder “Yourpay Home”, som du skal klikke på.

Her skal du nu logge ind med dine login oplysninger, fra din Yourpay konto – disse oplysninger har du også modtaget i din Velkomstmail fra Yourpay.

Når du er logget ind, vil dit merchant token automatisk blive hentet ind i indstillingerne for pluginnet i WooCommerce.

Yourpay Home
Yourpay login woocommerce

Settings

Når du er logget ind med dine Yourpay login oplysninger, vil du komme videre til indstillingerne for pluginnet. Siden her, som du kan se et billede af nedenfor, hedder “Settings”.

Dit merchant token vil automatisk blive sat ind i feltet hertil, selvom det ikke fremgår på billedet.

Når du har sat indstillingerne på som ønsket, skal du efterfølgende trykke på “Save”.

settings yourpay woocommerce

Aktiver Yourpay

Du skal altid sikre dig, at der er sat hak her, for at din gateway er aktivt på din webshop.

Kreditkort Overskrift

Her skriver du det, som du ønsker betalingsmuligheden skal hedde på din webshop. Du kan eksempelvis bare skrive “Yourpay” eller “Kortbetaling”.

Yourpay forhandler token

Her indsættes dit merchant token automatisk fra din Yourpay admin. Du kan også finde det i admin under “Konto Information”. Læs mere om merchant token her

Test tilstand

Sæt kun hak heri, hvis du ønsker at lave testbetalinger i din webshop. Hvis test-mode er aktiveret, når dine kunder skal købe ting i din shop, vil der ikke blive opkrævet reelle betalinger.

Øjeblikkelig opkrævning

Hvis du sætter hak heri, vil dine betalinger automatisk blive opkrævet. Hvis ikke der er sat hak i, vil dine betalinger blive opkrævet, når en ordre er markeret med status som “Gennemført”. Du må kun benytte dig af denne funktion, hvis du sælger produkter, som ikke skal sendes til dine kunder. Altså, hvis der er tale om produkter der han downloades eller services. Læs mere om autocapture her.

Backlink til Yourpay

Du kan støtte Yourpay, ved at tillade backlinks fra din hjemmeside til Yourpay. Hvis ikke du ønsker dette, kan du fjerne hakket.

Ekstra Gebyr

Hvis du sætter hak i denne funktion, vil dine kunder betale for kortgebyret. Vær opmærksom på, at det kun er lovligt at lade kunden betale gebyret, hvis det er salg til andre erhvervsdrivende, eller kunder udenfor EU. Du skal derfor kun aktivere dette, hvis du udelukkende sælger til sådanne kunder.

Opdatering af YourPay Plugin

Vær opmærksom på at når du har opdateret vores plugin – så skal det også gemmes.
Det gør du inde under:
WooCommerce
– Indstillinger
— Betalinger
— Yourpay. Her trykker du “Gem Ændringer”

Det nye plugin er nu opdateret og aktiveret

Gem ændringer WooCommerce

Sådan aktiverer du viaBill

Har du en ViaBill aftale gennem Yourpay, aktivere du den sådan her:
  • I fanen med WooCommerce går du til indstillinger
  • Under betalingsmetoder kan du vælge at aktivere ViaBill (se billede)
Aktiver Viabill med Yourpay i WooCommerce

Sådan aktiverer du MobilePay

Har du en MobilePay aftale gennem Yourpay, aktivere du det her:

• I fanen med WooCommerce går du til indstillinger
  • Under betalingsmetoder kan du vælge at aktivere MobilePay (se billede)
Aktiver MobilePay i WooCommerce