Sådan bruger du Yourpay i Zen Cart

Du er her:

Brug Yourpay i Zen Cart

Zen Cart er et gratis, open source ecommerce software, som du kan bruge til at sætte din webshop op i. Softwaren er PHP/MySQL baseret og for dig, der har god erfaring med kode og web-udvikling er det et system, som giver dig rig mulighed for at tilpasse din webshop til dine ønsker.

Har du allerede en webshop, der er bygget op i Zen Cart har du også mulighed for at bruge Yourpays online betalingsgateway. Her på siden finder du vores plugin til Zen Cart, samt en vejledning i hvordan du sætter betalingsmodulet op i din webshop.

Vær opmærksom på, at for at benytte Yourpays gateway på din hjemmeside, skal du have en konto hos os. Hvis du ikke allerede har en, kan du hurtigt oprette en her.

Sådan sætter du Yourpay op

• Klik her for at downloade Zip filen
  • Udpak Zip filen
  • Kopier mappen ”Includes” ind i dine zen cart filer
  • Gå til din backend i Zen Cart under ”Modules”->”Payment” og tryk på Yourpay
  • Tryk på installer og udfyld dit merchant token fra admin
  • Vælg om køb skal godkendes eller trækkes med det samme
  • Vælg om Yourpay skal køre i test eller produktionstilstand
zen-cart-logo

Når du er færdig med installeringen af Yourpays plugin i din webshop, anbefaler vi, at du laver et testkøb i din shop inden du går live. På den måde kan du sikre dig, at det hele er sat korrekt op og virker som det skal.

En samlet pakke

Hos Yourpay synes vi, at betalinger skal være nemt – både for dig som erhvervsdrivende og dine kunder. Når du bruger Yourpay som dit online betalingssystem i din webshop, når du både betalingsgateway og indløsningsaftale i én samlet pakke. På den måde, slipper du for at skulle holde styr på flere forskellige aftaler, for at kunne tage imod betalinger på din hjemmeside.

I din aftale har du mulighed for at vælge lige den prispakke, som passer bedst til din og din forretnings behov. Du betaler kun for løsningen, når du bruger den. Det betyder, at der ikke er nogle skjulte gebyrer, intet oprettelsesgebyr eller noget månedligt abonnement. Læs mere om vores priser her.

Brug for hjælp?

Gratis support ikon

Har du spørgsmål til opsætningen i din webshop, eller til din betalingsløsning hos Yourpay, så er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige support team.

Du kan kontakte os på tlf. 70 555 678 eller på support@yourpay.io, så sidder vi klar til at hjælpe dig.