Sådan bruger du Yourpays POS app

Med Yourpay POS app kan bliver det nemt at tage imod betalinger. Du kan gratis downloade appen fra Google Play, og det kræver ikke en lange eller kompliceret installation. Vær opmærksom på, at det kræver en Yourpay konto, for at bruge appen. Hvis du ikke allerede har en konto hos Yourpay, kan du oprette en her

Det er muligt at bruge appen med en Muira terminal, som du kan købe eller lease hos Yourpay. Hvis du har en iZettle er det også muligt at bruge dén kortlæser til at tage imod betalinger.

Hvis du bruger MobilePay gennem Yourpay på POS appen, kan du også tage imod betalinger direkte på appen uden kortlæser.

Her på siden, får du en guide til hvordan du hente og bruger appen.

Hent Yourpay POS app

Yourpays POS app ligger tilgængelig til gratis download i Google Play. Det betyder at du kan hente appen ned på din Android tablet eller smartphone.

Når du har fundet appen med navnet “Point of Sale – Yourpay POS” i Google Play, skal du bare trykke på “Installér”.

google play
installer yourpay pos app

Kom i gang med appen

Når du åbner Yourpay POS appen, skal du først og fremmest logge ind.

Det eneste det kræves for at du kan bruge appen, er en Yourpay konto. Så når du skal logge ind, skal du bruge de login oplysninger, som du også bruger til din Yourpay admin-side.

login

Så snart du logget ind, vil du blive mødt af denne menu.

Hvis du skal bruge en terminal sammen med appen, skal du først tilgå “Settings”. Det er det nederste punkt i menuen.

menu

Under “Settings” finder du appens indstillinger.

Inden du begynder at bruge en kortlæser, skal du sikre dig at den er tilkoblet din Android enhed via Bluetooth.

Du kan som sagt vælge at bruge et af Yourpays kortlæsere sammen med POS appen. Hvis du vil bruge en af vores terminaler, skal du vælger “Yourpay” under “Payment Terminals”.

Hvis du har en terminal liggende fra en nuværende aftale med iZettle, kan du også bruge en af de terminaler. Det kræver en aktiv aftale med  iZettle.

Skal du bruge din iZettle kortlæser, skal du vælge “Zettle”.

Når du skal tilbage til menuen, skal du bare trykke på Yourpays logo i toppen.

settings

Tag imod betaling

Når du skal lave en betaling på appen, skal du vælge “Sales” i appens menu.

Her skal du manuelt indtaste beløbet, som skal betales og efterfølgende trykke på den grønne knap med beløbet nederst. Når du trykker på knappen, tilføjes beløbet til kurven.

Når alle produkter/beløb er tilføjet til kurven, skal du trykke på indkøbsvognen i øverste højre hjørne.

betaling

I kurven kan du se de forskellige varer, der er lagt i kurven. Du kan også se de individuelle priser, samt det totale beløb til betaling.

Når betalingen skal gennemføres, skal du trykke på “Start transaktion”.

start transaktion

Når du starter en betaling, skal du nu vælge betalingsmetoden.

Hvis betalingen skal gennemføres med betalingskort, skal du vælge “Card Transaction”. Herefter skal betalingen gennemføres på kortlæseren.

Ønsker din kunde at betale med MobilePay, skal du vælge denne mulighed.

betalingsmetode

Hvis du vælger MobilePay, vil en QR-kode komme frem på skærmen.

Din kunde skal bare scanne QR-koden ideres MobilePay app og så Swipe til højre for at gennemføre betalingen.

Vær opmærksom på, at du skal have tilvalgt MobilePay på din konto, for at kunne bruge denne betalingsmetode. Læs mere om MobilePay hos Yourpay her.

mobilepay

Har du spørgsmål?