Sådan bruger du Yourpays POS application

Sådan bruger du Yourpays POS applikation

Når du modtager din POS, har vi allerede sat den op for dig. Du skal altså ikke bekymre dig om installation eller om at logge ind – det er klaret!

Det eneste du skal gøre er at tænde din tablet.

Når du går ind i Yourpay POS-applikationen, møder du hovedmenuen (billede1).

Sådan opretter du dit produktkatalog

For at gøre det så let som muligt at bruge applikationen i din forretning, skal du begynde med at trykke på ”Produktkatalog”.

Her kan du oprette alle dine produkter, så de ligger klar i kataloget, næste gang du har en kunde.

For at oprette et produkt skal du først skrive et produktnavn under ”Produktkategori” (billede 2)

Inden du trykker på ”Opret produkt” kan du, for overblikkets skyld, uploade et produktbillede.

• Det gør du ved at trykke på ”Vælg fil”.
  • Her vælger du blandt de billeder, der ligger på din tablet.
  • Når du har oprettet alle dine ønskede produkter vil oversigten over produktkataloget se ud som på billede 3.

Sådan modtager du betalinger

Når du skal modtage betalinger for et eller flere af dine produkter, skal du gå ind under ”Betalinger” i hovedmenuen.

Her møder du oversigten over dine produkter, og du vælger dem blot ved at trykke på dem. Hvis du vil vælge et produkt flere gange, kan du indskrive antal i det hvide felt.

Når et produkt er valgt, skifter farven fra orange til grøn. Det samlede beløb sammenregnes automatisk i bunden. Til sidst trykker du på knappen ”Start betaling” i bunden.

Inden du vælger, om kunden skal betale med kort eller kontant, kan du medregne drikkepenge eller fratrække rabat ved at indtaste beløbene manuelt.

Herefter trykker du enten på ”Kortbetaling” eller ”Kontantbetaling” og gennemfører transaktionen.

Hvis du ikke har oprettet dine produkter i kataloget, kan du selvfølgelig stadig modtage betalinger.

Du skal bare trykke på ”Nummerblok” og indtaste betalingsbeløbet manuelt.

Oversigtsside på YP POS

Billede 1

Her kan du oprette produkter

Billede 2

Vælg dit produkt i produktoversigten

Billede 3

Vælg antal og start betaling

Billede 4

Få overblik med betalingshistorikken

Ved at vælge ”Betalingshistorik” i hovedmenuen kan du få fuldt overblik over samtlige af dine gennemførte betalinger.

Du kan se totalbeløb, din kundes betalingsmetode (kontant eller korttype) og datoen for  transaktionen. Det er også i betalingshistorikken, at du refunderer betalinger. Det gør du ved at trykke på ”Refunder”. (billede 5)

Se din betalingshistorik

Billede 5

Vælg sprog og valuta

Hvis du klikker på de tre prikker øverst i venstre hjørne, når du er i hovedmenuen, får du mulighed for at vælge ”Indstillinger”. Her kan du vælge sprog ved at markere ”Dansk” eller ”Engelsk”. (billede 6)

Ved at markere den hvide boks ved ”Valuta”, kan du vælge den valuta, du ønsker at modtage.

Du kan altid ændre dine valg på et senere tidspunkt.

Hvis du har spørgsmål eller udfordringer, sidder vores Support team klar til at hjælpe dig med dine udfordringer.

Du kan kontakte support på support@yourpay.io eller 70 555 678.

Her kan du vælge både sprog og valuta

Billede 6