Sådan downloader du dine betalinger

Hvad kan det bruges til?
Når du downloader dine betalinger får du et overblik over hvor mange transaktioner der er foretaget, og hvor stort beløb transaktionerne har været på.

Sådan gør du

• Åben din browser og gå til admin.yourpay.io
  • Vælg “download betalinger” i menuen til venstre
  • klik på “download indhold”

Efter du har klikket på ”Download Betalinger” vil dette billede komme frem.

Periode: vælg perioden du vil downloade betalinger for. Hvis denne sættes til brugerdefineret, kan du selv vælge fra-til dato.
Betalingstype: Her kan du vælge hvilke betalinger du vil downloade.

OBS: Hvis du får en advarsel om at filen er for stor til at downloade, kan du vælge at få tilsendt den på mail. Dette gøres ved at indtaste din mail under ”E-mail Adresse” og trykke ”E-mail som CSV Fil”.

Sådan downloader du dine betalinger