Sådan downloader du dine betalinger

• KB Home
  • Sådan downloader du dine betalinger
Estimeret læsningstid: 1 min

Hvad kan det bruges til?

Når du downloader dine betalinger får du et overblik over hvor mange transaktioner der er foretaget, og hvor stort beløb transaktionerne har været på.

Sådan gør du

Log på

Da du er blevet oprettet hos Yourpay, har du fået en mail med titlen ”velkommen til Yourpay”, i denne mail står dine loginoplysninger.

Vælg Download betalinger i menuen

Sådan vil menuen til venstre se ud, når du er logget ind på din admin side.

Vælg download-indhold

Efter du har klikket på ”Download Betalinger” vil dette billede komme frem.

Periode: vælg perioden du vil downloade betalinger for. Hvis denne sættes til brugerdefineret, kan du selv vælge fra-til dato.
Betalingstype: Her kan du vælge hvilke betalinger du vil downloade.

Hvis du får en advarsel om at filen er for stor til at downloade, kan du vælge at få tilsendt den på mail.
Dette gøres ved at indtaste din mail under ”E-mail Adresse” og trykke ”E-mail som CSV Fil”

Du har nu downloadet dine betalinger.

Periode: vælg perioden du vil downloade betalinger for. Hvis denne sættes til brugerdefineret, kan du selv vælge fra-til dato

Betalingstype: Her kan du vælge hvilken slags betalinger du vil downloade

OBS: Hvis du får en advarsel om at filen er for stor til at downloade, kan du vælge at få tilsendt den på mail. Dette gøres ved at indtaste din mail under ”E-mail Adresse” og trykke ”E-mail som CSV Fil”