Sådan får du en kortterminal, der kan modtage betalinger

Anslået læsetid: 1 min

For at kunne modtage betalinger med en af vores kortterminaler, skal du oprette en aftale hos Yourpay. Det er nemt og hurtigt at blive oprettet som kunde. For at godkende din ansøgning om en betalingsløsning skal vi bruge nogle oplysninger fra dig.

Upload info og ID via din Yourpay-konto
Når du ansøger om en betalingsløsning, modtager du en velkomstmail med loginoplysninger. Brug dem til at logge ind på din Yourpay-konto. Her skal du:

• Indtaste din virksomheds CVR-nummer og navn.
  • Indtaste dine kontooplysninger (bank, registrerings- og kontonummer), så du kan få din omsætning udbetalt.
  • Oprette alle ejere af selskabet og uploade deres ID. Det betyder, at du skal uploade en kopi af det gule sundhedskort og billed-ID (som pas eller kørekort) på alle, der ejer mindst 17 pct. af det selskab, du ansøger om betalingsløsning til. Du skal også uploade ID på selskabets direktører, hvis disse ikke er de samme som selskabets ejere.

Vi har brug for dokumentation på din bank og alle ejere og direktører, fordi den danske hvidvaskningslov påkræver det. Så kan vi være helt sikre på, at alle involveret i din virksomhed er, hvem de udgiver sig for at være, og at det er de rigtige mennesker, der modtager pengene.

Når du har uploadet ovenstående til din konto, modtager du en e-mail med et betalingslink. Det skal du bruge til at betale for din terminal. Vi sender terminalen til dig og aktiverer din konto, når vi har modtaget betalingen.

Når du modtager terminalen, har vi allerede opsat den og installeret Yourpays applikation. Du kan lære mere om, hvordan du får mest muligt ud af den her.

Er du i tvivl om noget, eller har du spørgsmål? Så sidder vi klar til at hjælpe dig. Send en mailchat med os eller ring til 70 555 678.