Sådan får du hjælp til opsætning på din webshop

• KB Home
  • Sådan får du hjælp til opsætning på din webshop
Estimeret læsningstid: 1 min

Hvis du oplever udfordringer eller har problemer med at få installeret Yourpay på din webshop, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig. Det tager kun et par minutter at få Yourpay installeret.

Dette skal du være opmærksom på:
Inden du henvender dig til os, er det vigtigt at vide vi ikke kan hjælpe med at udvikle din hjemmeside, men blot installere og opsætte vores plugin.
Derudover er det vigtigt at huske på, vi kun kan hjælpe med installation af de shopsystemer, vi har plugins til.

Sådan forbereder du dig, og dette skal vi bruge

Hvis du vil have Yourpay til at opsætte vores plugin på din webshop, kan vi gøre det i løbet af få minutter, hvis vi er forberedte. Du får her en liste med hvad vi skal bruge:

• Link til admin side. Eksempelvis ”test.dk/admin”
  • En administratorbruger. Dette kan være din egen bruger, eller en midlertidig bruger, oprettet med vores mail support@yourpay.io

OBS:
Det er vigtigt at brugeren har administrator rettigheder, da vi ellers ikke kan installere eller redigere plugins

• Et Merchant ID fra din Yourpay aftale, du modtager på mail, så snart du har oprettet dig.

Alt dette skal bruges for, at vi nemt og gnidningsfrit kan opsætte din webshop, til at kunne modtage betalinger på ingen tid.

Jeg vil selv sætte det op

Ønsker du ikke hjælp fra os til at sætte vores plugin op på din webshop, kan du altid følge vores andre guides. Derudover er vi selvfølgelig klar til at hjælpe ved eventuelle problemer.