Sådan finder du din Terminal Identifier og Terminal Secret Key

Du er her:
Anslået læsetid: < 1 min

Når du benytter én eller flere af Yourpays Point-of-sales terminaler skal du fra Yourpay aflæse en MerchantIdentifier og MerchantSecretKey som skal bruges til at skabe forbindelse mellem terminalen og vores SDK.

I forbindelse med terminalerne er det vigtigt du minimum én gang dagligt henter terminaloplysningerne igen, da vi løbende bruger dem til at sikre optimal sikkerhed mellem dig, din kunde og Yourpays infrastruktur.
Det er muligt og anbefales at du mellem hver transaktion henter oplysningerne fra Yourpays Webservice.

For at hente oplysningerne skal du kalde vores Webservice end-point: https://webservice.yourpay.dk/v4/customer_data med parametren token={Din Yourpay Merchant Token}

Nedenfor et eksempel på hvordan oplysningerne kan se ud:

{
……
“terminal_identifier”: “79b15d6f-61fd-4a26-a59e-2dbd8c0e7652”,
“terminal_secretkey”: “VAUCl1FLPlMJK36Skz1A2sCh4o2ezB2b”