Sådan kan du efteropkræve dine kunder efter betaling

Hvis du ønsker at opkræve dine kunder efter betaling, er dette muligt gennem Yourpay.

Scenariet kan være, at du ønsker at opkræve en kunde for ødelagt udstyr efter leje, uden at skulle sende kunden en regning.

OBS: Vær opmærksom på, at muligheden for efteropkrævning skal skrives i handelsbetingelserne, før det er lovligt.

Sådan danner du nøglerne

1. Gå til din Admin på admin.yourpay.io
  2. Gå til ”App Store” i venstre sidemenu
  3. Gå til bunden af siden, hvor der befinder sig ”Yourpay Generelle indstillinger” og klik ”Installer”
  4. Herefter vælger du tandhjulet
  5. For at få en genbetalingsnøgle (CCRG) på alle sine betalinger, skal du vælge “Ja” som vist på billedet
yourpay_generelle_indstillinger

Nu vil der på fremtidige betalinger, blive oprettet CCRG nøgler, som du kan finde under mere information på den specifikke betaling.

Genbetalingsnøgler

Sådan opkræver du pengene

OBS: Inden du efteropkræver pengene, er det vigtigt at det er tilladt i forhold til dine handelsbetingelser.

Du kan selv integrere vores API ind i dit system, eller bruge vores konsol.

Herfra kan du uden forstand på kode opkræve pengene igen

• For at gøre dette tryk på ”200 OK”
  • Der vil nu komme en sidemenu op, der fortæller hvordan man kan integrere vores funktion. Ønsker du ikke at integrere funktionen men blot opkræve pengene, kan du fortsætte til næste step

• Tryk på ”Try console” i øverste højre hjørne.

• Herfra indsætter du dit Merchant Token du finder i din admin, under ”Kontoinformationer”.
  • Udfyld Amount (beløb)
    Obs eksempel:
    100 = 1 DKK, 1000 = 10 DKK, 10000 = 100 DKK.
  • Udfyld valuta
  • Udfyld CCRG nøgle.
    Denne finder du i admin under den betaling, som der skal laves en genopkrævning på
  • Udfyld ordre id
  • Når alt andet er udfyldt, trykker du til sidst på ”Send request” hvorefter du kan se betalingen i din admin, og de vil blive reserveret på kundens kort

Du kan læse mere om brug af Rebilling her