Sådan opretter man afdragsordninger i EasyCollect

Det er med EasyCollect muligt at lave afdragsordninger.

I mappen public åbn filen index.html med Google Chrome.

EasyCollect starter op, og i menuen i toppen kan I oprette afdragsordninger direkte, eller udsende med E-mail og SMS.

Ved straksoprettelse:

Klik “afdragsordninger”, udfyld felterne når i har dialog med kortholder, klik på “opret afdragsordning”.

Se Afdragsordninger i EasyCollect

Udsendelse med E-mail og SMS:

I kan også sende en e-mail eller en SMS til betaler, når betaler har betalt via det tilsendte betalingslink, vil der automatisk være oprettet en afdragsordning.

Når I har oprettet en afdragsordning, kan I se og følge den under “udsendte sager”.

Send E-mail i EasyCollect
Send SMS i EasyCollect
Se Udsendte Sager i EasyCollect

Medmindre andet er sat op særskilt, vil afdragsordningen automatisk opkræve månedligt fra første indbetalingsdato.