Sådan opsætter du markedsplads

Som kunde hos Yourpay har du mulighed for at bruge funktionen Markedsplads, der gør det nemt og overskueligt at styre alle dine kunder.

Markedsplads kan sættes op til automatisk at fordele en betaling ud over flere modtagere, så alle parter kan få deres andel.

Sådan opsætter du markedsplads på din aftale

Gå til admin.yourpay.io

• log ind med dit brugernavn og adgangskode.
  • Når du logger ind, vil du se dit dashboard som det første.
  • Herfra kan du ude i menuen til venstre, gå under “App Store” og trykke på “markedsplads”.

Efter at have trykket på “Læs mere” vil du komme til en kort beskrivelse af udvidelsen. Her har du mulighed for at trykke “installer” for at aktivere funktionen.

Yourpay app store

Når funktionen er aktiveret er du nu klar til at implementere Chained Payment, dette kan du læse mere om her.

App store installer knap