Sådan sætter du Yourpays markedspladsbetalings app op

Yourpays markedspladsbetalings app kan bruges af alle der har behov for at dele en betaling, og er ofte benyttet af følgende typer forretning:

• Til varer i kommission, for eksempel ved brugskunst eller online loppemarkeder
  • Til varer ved salg af affiliate produkter
  • Til provisionslønninger ved for eksempel rengøringsarbejde eller entreprisearbejde

Har du en helt fjerde type forretning, hvor du har behov for at dele betalingen, er det nemt og enkelt at sætte op.

Markedsplads kan sættes op til automatisk at fordele en betaling ud over flere modtagere, så alle parter kan få deres andel.

Vi gør opmærksom på at transaktionsgebyret trækkes fra alle parter.

For at benytte dig af vores app, skal du først og fremmest have en konto hos os. Det tager ikke mere end et par minutter.

Sådan opsætter du markedsplads på din aftale

Har du allerede en konto hos os, skal du blot logge ind på din admin og installere app’en. Den finder du her: admin.yourpay.io

• Log ind med dit brugernavn og adgangskode.
  • Når du logger ind, vil du se dit dashboard, som det første.
  • Herfra kan du ude i menuen til venstre, gå under “App Store” og finde “Markedsplads”.

Her har du mulighed for at trykke “installer” for at aktivere funktionen.

markedsplads

Inde i vores API kan du hente kodestykket og sætte ind i din webshop. I vores APIary kan du også gå ind og teste din kode og tjekke din callback. Du skal bruge det kodestykke, der hedder ”Generate Token, Multiple Receipients.

Herunder kan du finde det til PHP og til C#. Husk, at du skal sætte de korrekte værdier ind, når du sætter kodestykket ind.
Vi gør opmærksom på, at vi gerne hjælper, men vi yder ikke support på koden i din webshop.

Code snippet, hvis du bruger PHP

<?php $ch = curl_init(); curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "https://private-anon-7d50f74b54-yourpay.apiary-mock.com/v4.3/generate_token?merchant_token=&MerchantNumber=&ccrg=&ShopPlatform=&amount=&currency=&cartid=&accepturl=&callbackurl=&langauge=&customername=&time=&chainedpayment=0&recipients=&merchant2=&merchant3=&merchant4=&amount2=&amount3=&amount4="); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE); curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, TRUE); curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, array( "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded; charset=UTF-8",)); $response = curl_exec($ch); $info = curl_getinfo($ch); curl_close($ch); var_dump($info["http_code"]); var_dump($response);

Code snippet, hvis du bruger C#

//Common testing requirement. If you are consuming an API in a sandbox/test region

//uncomment this line of code ONLY for non production uses.

//System.Net.ServicePointManager.ServerCertificateValidationCallback = delegate { return true; };

//Be sure to run “Install-Package Microsoft.Net.Http” from your nuget command line.

using System; using System.Net.Http; var baseAddress = new Uri("https://private-anon-7d50f74b54-yourpay.apiary-mock.com"); using var httpClient = new HttpClient{ BaseAddress = baseAddress }; { { using (var response = await httpClient.GetAsync("/v4.3/generate_token?merchant_token=&MerchantNumber=&ccrg=&ShopPlatform=&amount=&currency=&cartid=&accepturl=&callbackurl=&langauge=&customername=&time=&chainedpayment=0&recipients=&merchant2=&merchant3=&merchant4=&amount2=&amount3=&amount4=")) { string responseHeaders = response.Headers.ToString(); string responseData = await response.Content.ReadAsStringAsync(); Console.WriteLine("Status " + (int)response.StatusCode); Console.WriteLine("Headers " + responseHeaders); Console.WriteLine("Data " + responseData); } } }

Oprettelse af din sælger/kommittent/partner

Når du opretter en kommitent/partner/sælger i din yourpay admin, bliver de automatisk tildelt en merchant ID. Du opretter dem ganske enkelt ved at gå ind på din admin-side og er din konto allerede godkendt som markedsplads, vil de helt automatisk blive godkendt, uden at skulle igennem vores normale godkendelsesprocedure. Disse kan du finde på din admin-side under ”Domæner”.

Inden du sætter hele din Yourpay markedspladsbetalings app i produktion, anbefaler vi altid at teste systemet, med en testbetaling.