Sådan undgår du duplikat transaktion på POS

Sådan undgår du duplikate transaktioner på POS

Vi har alle prøvet det. Man kommer i tvivl om kundens ordre gik igennem, eller kassen mistede kortvarigt internetforbindelsen.

Vi tilbyder en automatisk registering af dobbeltordrer, således at hvis en forbruger fejlagtigt får betalt to gange – så refunderer vi automatisk den ene, mens du beholder den anden.

Det er til glæde og gavn for både dig som erhvervsdrivende, og for forbrugeren som ikke behøver tjekke sit kontoudtog bagefter.

Log ind på din admin.yourpay.io

• Gå i menuen: App Store
  • Vælg: Gennerelle Yourpay indstillinger.
Find dine Yourpay indstillinger i Yourpays app store
  1. Klik: Installér
  2. Vælg indstillinger
  3. Vælg: Refunder automatisk POS duplikater.
  4. Skriv 1 på linien
  5. Klik: Gem
Tryk på indstallér knappen under generelle indstillinger
Tryk på Indstillinger-knappen

Hvis der nu kommer en dobbelttransaktion på en kundes kort, vil den blive refunderet inden for de næste 3 minutter.

Billede af App indstillinger