Sådan undgår du duplikat transaktion på POS

Automatisk refundering af dobbelt transaktioner på din terminal

Vi har alle prøvet det. Man kommer i tvivl om kundens ordre gik igennem, eller kassen mistede kortvarigt internetforbindelsen.

Det kan i nogle tilfælde desværre betyde, at der bliver lavet en to transaktioner på en enkelt betaling, og du er derfor nødt til at lave en refundering til kunden.

Hos Yourpay har vi gjort det nemt for dig, så du ikke skal sidde med besværret med refundering af en dobbeltbetaling.

Vi tilbyder en automatisk registering af dobbeltordrer, således at hvis en forbruger fejlagtigt får betalt to gange – så refunderer vi automatisk den ene, mens du beholder den anden.

Det er til glæde og gavn for både dig som erhvervsdrivende, og for forbrugeren som ikke behøver tjekke sit kontoudtog bagefter og du skal ikke være nervøs for dobbeltbetalinger.

I denne guide kan du se, hvordan du nemt og hurtigt kan indstille din konto til at registrere og automatisk refundere duplikat transaktioner.

Sådan sætter du det op

Log ind på din admin.yourpay.io

• Gå i menuen: App Store
  • Vælg: Gennerelle Yourpay indstillinger.
  • Klik: Installér
  • Vælg indstillinger
  • Vælg: Refunder automatisk POS duplikater.
  • Skriv 1 på linien
  • Klik: Gem

Find dine Yourpay indstillinger i Yourpays app store
Tryk på indstallér knappen under generelle indstillinger
Tryk på Indstillinger-knappen

Hvis der nu kommer en dobbelttransaktion på en kundes kort, vil den blive refunderet inden for de næste 3 minutter.

Billede af App indstillinger