Sådan viser din PAX dagsomsætningen

• KB Home
  • Sådan viser din PAX dagsomsætningen
Estimeret læsningstid: < 1 min

Med en PAX fra Yourpay er det muligt at få vist sin dagsomsætning direkte på terminalen. Det er i særdeleshed væsentligt når du skal lave din kasseafstemning med dit kasseapparat.

Din kasseomsætning vil blive vist uden brug af valutakode, og kan således benyttes desuagtet du vælger at tage din terminal med til en messe i et andet land – og her modtage betaling i lokal valuta.

Sådan gør du:

1. På startskærmen af Yourpay Appen, hvor du ser alle beløbsknapperne taster du nummerkoden: 99887766

2. Din dagsvolume bliver nu vist på skærmen

Indtast denne i dit kasseapparats dagsrapport inden du afslutter den.

For at gå tilbage til startskærmen skal du klikke på knappen “Close”