Sammenlign min banktekst med mine opkrævede betalinger?

Samlede dagsudbetaling

Hvis din banktekst eksempelvis hedder YP0102-65 så er det betalinger, der er opkrævet d. 1/2 (0102). De sidste 2 cifre i bankteksten er de sidste 2 cifre i dit Merchant ID (forretningsnummer).

I din udbetalingsoversigt kan du trykke på “vis transaktioner” ud for den opkrævede dato svarende til din banktekst og alle de ordrer, der hører til denne udbetaling kan ses her.

Ordre til Ordre udbetaling

Vi tilbyder en mulighed for hver ordre kan udbetales seperat til dig, således du i din Netbank altid kan følge med på hver enkelt ordre.

Kontakt os for aktivering af det på netop din konto.

Når du vælger Ordre til Ordre udbetaling skal du være opmærksom på at hvis du driver en Webshop med mere end 15 ordrer om dagen, så bliver det, erfaringsmæssigt, hurtigt uoverskueligt med mange indbetalinger.