Send betalingslink

Du har mulighed for at opkræve penge fra dine kunder ved at sende en e-mail eller SMS med et betalingslink. Det kan du gøre fra din admin under “Send Betalingslink”.

Du kan vælge om betalingslinket skal sendes som SMS eller e-mail, og om kunden skal betale transaktionsgebyret – Dette må dog kun gøres ved B2B og udenlandskunder ifølge dansk lovgivning 1. januar 2018.

Betalingslink

Udfyld felterne

1. Ordre ID: Det kan være din egen tekst, både tal og bogstaver kan bruges
  2. Beløb: Skriv det beløb, som kunden skal betale og i hvilken valuta
  3. Modtagers navn: Skriv din kundes navn
  4. Modtagers mail/ telefon nummer: Skriv modtagers e-mail adresse eller telefon nummer
  5. Afsenders e-mail/ telefon nummer: Skriv den mail eller nummer, som linket skal sendes fra
  6. E-mail/ SMS Titel: Skriv titlen på mailen eller SMS’en
  7. Tryk på “Send Betalingslink”

OBS: Vær opmærksom på at det øverste tekstfelt kan redigeres så du har mulighed for at gøre teksten personlig. Der må dog ikke redigeres i teksten med ”@” foran, da der genereres en kode ud fra disse.

Når du trykker på ”Send betalingslink” vil der komme en tekst frem om at linket nu er afsendt.

Du kan også vælge, at din egen mail er modtager og derefter kopiere dit betalingslink over i en anden mail, hvis du ønsker en anden tekst og opsætningen end den du får via din Yourpay admin.

Få en notifikation, når du kunde har betalt

Vidste du, at du har mulighed for at modtage en notifikation, hver gang du modtager en betaling fra en kunde, via Yourpay?

Hvis du for eksempel gerne vil vide hvornår din kunde har betalt via det betalingslink, som du lige har sendt, har du mulighed for at tilvælge denne service i din App Store. Læs her hvordan du gør.