Send betalingslink

Du har mulighed for at opkræve penge fra dine kunder ved at sende en e-mail eller SMS med et betalingslink. Det kan du gøre fra din admin under ”Betalinger” > “Betalingslink”.

Du kan vælge om betalingslinket skal sendes som SMS eller e-mail, og om kunden skal betale transaktionsgebyret – Dette vil dog kun virke på erhvervskort i henhold til dansk lovgivning 1. januar 2018.

Betalingslinks ikon

Udfyld felterne

Virksomhedsnavn: Navnet på din forretning. Dette felt er udfyldt på forhånd.

Virksomheds e-mail: Dette vil være den e-mailadresse, som står som afsender.

Betalingslinks beskedtitel: Titlen på din besked til din kunde. Denne kan du ændre som du ønsker det.

Tryk herefter på “Næste”.

Betalingslinks admin_virk

På siden for “Kundeinformation”, skal du udfylde følgende felter:

Ordre ID: Det kan være din egen tekst, både tal og bogstaver kan bruges

Beløb: Skriv det beløb, som kunden skal betale og i hvilken valuta

Angiv om din kunde skal betale transaktionsgebyret. I henhold til gældende lovgivning er det kun tilladt at lade kunder betale for transaktionsgebyret, hvis der er tale om en B2B ordre. Funktionen virker derfor kun på betalinger foretaget med registrerede erhvervskort. Vores system aflæser selv dette og hvis det er tilfældet overvæltes gebyret.

Markér om linket skal sendes som SMS.

Modtagers navn: Skriv din kundes navn

Modtagers mail/ telefon nummer: Skriv modtagers e-mail adresse eller telefon nummer

Afsenders e-mail/ telefon nummer: Skriv den mail eller nummer, som linket skal sendes fra

Tryk herefter på “Næste”.

betalingslink kunde

På siden for “Betalingslinksinformation” har du mulighed for at tilpasse den e-mail eller SMS besked som sendes afsted til din kunde.

Tekst I betalingslink: Dette er den tekst, som linker til dit betalingslink

Sprog: Her kan du vælge om beskeden skal afsendes på dansk eller engelsk

Betalingslink hovedbesked: Her kan du tilpasse beskeden til din kunde, som du ønsker. Du må dog ikke ændre i den tekst, hvor der er @ foran, da der generes en kode ud fra disse baseret på de oplysninger du har indtastet på de forrige sider.

Herefter trykker du på ”Indsend” for at  linket sendes nu afsted til din kunde.

betalingslinksinformation

Når du bruger send betalingslink kan du også vælge, at sætte din egen mail som modtager og derefter kopiere dit betalingslink over i en anden mail. På den måde kan du få en anden tekst og opsætningen end den du får via din Yourpay admin.

Få en notifikation, når du kunde har betalt

Vidste du, at du har mulighed for at modtage en notifikation, hver gang du modtager en betaling fra en kunde, via Yourpay?

Hvis du for eksempel gerne vil vide hvornår din kunde har betalt via det betalingslink, som du lige har sendt, har du mulighed for at tilvælge denne service i din App Store. Læs her hvordan du gør.