Send betalingslink

Du er her:

Send betalingslink

Du har mulighed for at opkræve penge fra dine kunder ved at sende en e-mail eller SMS med et betalingslink. Det kan du gøre fra din admin under “Send Betalingslink”.

Du kan vælge om betalingslinket skal sendes som SMS eller e-mail, og om kunden skal betale transaktionsgebyret – Dette må dog kun gøres ved B2B og udenlandskunder ifølge dansk lovgivning 1. januar 2018.

Omni-channel Betalingslinks-ikon

Udfyld felterne

Ordre ID: Det kan være din egen tekst, både tal og bogstaver kan bruges

Beløb: Skriv det beløb, som kunden skal betale og i hvilken valuta

Modtagers navn: Skriv din kundes navn

Modtagers mail/ telefon nummer: Skriv modtagers e-mail adresse eller telefon nummer

Afsenders e-mail/ telefon nummer: Skriv den mail eller nummer, som linket skal sendes fra

E-mail/ SMS Titel: Skriv titlen på mailen eller SMS’en

Tryk på “Send Betalingslink”

Når du trykker på ”Send betalingslink” vil der komme en tekst frem om at linket nu er afsendt.

Betalingslink

OBS: Vær opmærksom på at det øverste tekstfelt kan redigeres så du har mulighed for at gøre teksten personlig. Der må dog ikke redigeres i teksten med ”@” foran, da der genereres en kode ud fra disse.

Du kan også vælge, at din egen mail er modtager og derefter kopiere dit betalingslink over i en anden mail, hvis du ønsker en anden tekst og opsætningen end den du får via din Yourpay admin.

Nederst på siden, kan du se, de beskeder og mails med betalingslinks, som du har sendt til dine kunder. Her kan du også se, om kunden har betalt og datoen for hvornår de har betalt.

Afsendt betalingslink

Få en notifikation, når du kunde har betalt

Vidste du, at du har mulighed for at modtage en notifikation, hver gang du modtager en betaling fra en kunde, via Yourpay?

Hvis du for eksempel gerne vil vide hvornår din kunde har betalt via det betalingslink, som du lige har sendt, har du mulighed for at tilvælge denne service i din App Store. Læs her hvordan du gør.