Send Yourpays betalingslinks i Dinero

Anslået læsetid: 1 min

Hos Yourpay har du nu mulighed for at sende betalingslinks med Dinero. På nuværende tidspunkt er der nogle restriktioner.

1. Det er et krav at du har et aktivt produktions merchantID hos Yourpay.

2. På nuværende tidspunkt understøttes kun DKK som valuta.

Du kan finde en opsætningsvideo her: https://youtu.be/BNdXYMZ_Bb0

Når du er klar til at sætte betalingslinks op i Dinero, skal du bruge følgende URL:

Husk at rette MerchantNumber i nedenstående links til det rigtige produktions ID!

Hvis fakturaens afsender skal betale gebyret

Du kan betale regningen ved at klikke her:

https://payments.yourpay.se/dinero.php?invoice_date={{faktura-dato}}&MerchantNumber=60004772&invoice={{faktura-nr}}&amount={{faktura-total}}

Virker linket – mod forventning – ikke, så kan du kopiere det og sætte det ind i din browser.

Hvis forbrugeren skal betale gebyret

Du kan betale regningen ved at klikke her:

https://payments.yourpay.se/dinero.php?ct=yes&invoice_date={{faktura-dato}}&MerchantNumber=60004772&invoice={{faktura-nr}}&amount={{faktura-total}}

Virker linket – mod forventning – ikke, så kan du kopiere det og sætte det ind i din browser.

For at få det med i din faktura, skal du gå til sprogindstillinger og vælge dansk, herefter skal du vælge “Udsendelser”.

Når du kommer ind på siden er der en sektion, som hedder “Fakturaudsendelse” og under tagget {{faktura-link}} indtaster du en passende tekst og inkluderer et af ovenstående links. Husk at rette dit MerchantNumber, som er markeret med rødt ovenfor!

Næste gang du sender en faktura i Dinero, vil der blive inkluderet et betalingslink ligesom i dette billede:

Når kunden klikker på linket, bliver han bragt til Yourpays betalingsvindue, hvor fakturaen kan betales.

Når kunden har betalt, bliver vedkommende bragt til en successide. Fakturaens afsender vil kunne se kundens betaling i vedkommendes Dashboard på admin.yourpay.io.