Shipmondo med Yourpay

Du er her:

Brug Yourpay med Shipmondo

Shipmondo er en fragtløsning, som hjælper dig med at sende dine varer ud til hele verden på tværs af transportører.

De tilbyder desuden også ordrehåndtering. Det betyder, at du slipper for at skifte mellem systemer, når du skal sende ordrer til dine kunder fra din webshop.

Med Yourpays integration til Shipmondo kan du også opkræve betalingerne for dine odrer direkte i Shipmondo.

Her på siden, kan du se, hvordan du sætter Yourpay betaling op på din Shipmondo konto.

Shipmondo logo

Production Merchant ID og Token

For at kunne sætte Yourpay som betalings gateway op i Shimondo skal du bruge dit Production Merchant ID og dit Merchant Token. Det finder du i din Yourpay admin under “Konto Information”.

Vær opmærksom på, at du bruger dit Production Merchant ID og ikke dit Merchant ID. Merchant ID bruges kun til testbetalinger.

Konto indstillinger i Yourpay

Tilføj betalingsgateway i Shipmondo

Du skal nu logge ind på din Shipmondo konto.

Her skal du gå til Indstillinger > Integration > Betalingsgateways. Klik herefter på “+” (plus knappen), for at tilføje en ny betalingsgateway.

Du skriver selv navnet på din gateway. Du kan med fordel kalde den “Yourpay”. Herefter vælger du Yourpay på listen over udbydere i drop down menuen.

Under “Forretningsnr.” skriver du dit Production Merchant ID. Under “Kodeord” indsætter du dit Merchant Token.

Klik herefter på “Opret” og Yourpay er nu tilføjet som betalingsgateway i Shipmondo.

shipmondo

Integrér Shipmondo med din webshop

Du har også mulighed for at integrere Shipmondo med din webshop. Det betyder, at din ordreinformationer automatisk bliver importeret til Shipmondos løsning.

Ligesom med Yourpays gateway, er der plug’n’play plugins til de mest brugte webshop systemer, såsom WooCommerce, Shopify og PrestaShop. Derigennem kan du hurtigt og nemt oprette pakkelabels til alle dine forsendelse, når du aktiverer pluginnet i din webshop.

Har du spørgsmål?