Hvordan ændrer jeg mit password?

Der kan være flere årsager til, at du ønsker at ændre dit password.

1. Du har glemt din adgangskode.
  2. Du ønsker at generere din egen personlige kode.

Har du glemt din kode?

Hvis du har glemt din kode og har behov for en ny bedes du nulstille dit password.

På https://admin.yourpay.io kan du under adgangskodefeltet klikke “Glemt dit password?”. Du vil herefter modtage en ny adgangskode.

Lav din egen personlige kode

Når du er logget ind på dit Yourpay Dashboard med dit tilsendte kodeord og brugernavn, som du modtog i din velkomst mail.

Step 1
Klik på “Klik for at skifte adgangskode”.

Step 2
Derefter udfylder du linierne i popup vinduet, hvorefter du trykker “Skift adgangskode”.

Nu er din kode ændret og kan bruges til at logge ind med.