Hvordan ændrer jeg mit password?

Der kan være flere årsager til at du ønsker at ændre dit password.

1. Du har glemt din kode
  2. Du ønsker at generere din egen personlige kode

Har du glemt din kode?

Hvis du har glemt din kode og har behov for en ny bedes nulstille dit password – Se hvordan her https://www.yourpay.io/support/hvordan-nulstiller-jeg-mit-password/

Lav din egen personlige kode

Når du er logget ind på dit yourpay Dashboard med dit tilsendte kodeord og brugernavn, som du modtog i din velkomst mail.

Step 1
Klik på “Klik for at skifte adgangskode”.

Step 2
Derefter udfylder du linierne på popup vinduet, hvorefter du trykker “Skift adgangskode”.

Nu er din kode ændret og kan bruges til at logge ind med.