Hvordan ændrer jeg mit password?

Du er her:

Hvordan ændrer jeg mit password?

Der kan være flere årsager til, at du ønsker at ændre dit password.

Når du opretter din konto hos Yourpay, sender vi en automatisk genereret adgangskode til dig. Det kan derfor være, at du ønsker at ændre den kode til noget mere personligt.

Det kan også være, at du har glemt din adgangskode. Derfor har du måske brug for at få dit password nulstillet, så du kan kommer ind på din admin igen.

Her på siden, kan du derfor læse mere om hvordan du i begge tilfælde kan få et nyt password.

Har du glemt koden?

Hvis du har glemt dit password, kan du på login siden anmode om at få det nulstillet.

Det gør du ved at trykke på “Glemt dit Password? Klik hér!”. Herefter skal du bare indtaste den e-mail adresse, som er registreret på din konto og trykke på knappen.

Du vil nu modtage en ny kode, via e-mail.

Hvis du ikke modtager en ny kode, som forventet, er du altid velkommen til at kontakte vores support team, som også kan hjælpe dig med at få nulstillet din kode.

Lav din egen personlige kode

Du har også mulighed for at ændre din kode i admin, hvis du for eksempel ønsker et mere personligt password.

Hvis du lige har fået nulstillet din adgangskode, anbefaler vi at du selv går ind og ændre den til en kode af dit eget ønske.

Password

Step 1
Klik på “Klik for at skifte adgangskode”.

Step 2
Derefter udfylder du linierne i popup vinduet, hvorefter du trykker “Skift adgangskode”.

Nu er din kode ændret og kan bruges til at logge ind med i fremtiden.

Har du mere end én konto?

Har du mere end én konto hos Yourpay, hvor du bruger den samme e-mail adresse til at logge ind på din admin side? Så vær opmærksom på, at det i sådan et tilfælde dit password, der afgør hvilken konto, du logger ind på.

Sørg derfor at have to forskellige adgangskoder til dine konti, så du er sikker på at logge ind på den rigtige konto hver gang.