Skift sprog i Yourpay admin

Har du brug for at ændre sproget i din Yourpay admin? Det kan være, at du foretrækker at bruge admin på engelsk, eller finder du bedst rundt på dansk? Så kan du hurtigt og nemt skift sprog i Yourpay admin.

I denne guide, viser vi dig hvordan du selv kan ændre sprogindstillingerne, så du kan benytte dig i Yourpay på dét sprog, der passer dig bedst.

Sådan gør du

I din Yourpay admin, skal du vælge “User & Merchant Data” i menuen til venstre. Er din admin allerede indstillet til dansk, vil der står “Bruger & Merchant Data”.

Herunder skal du vælge ” Your Profile” eller “Din Profil”, på dansk.

På denne side, skal du vælge “Personal Information” eller på dansk “Personlig information”.

Du kan, som pilen viser på billedet til højre, vælge om sproget i din admin skal være dansk eller engelsk.

Hvis det skal være på dansk, skal du vælge “Danish”. Ønsker du derimod at gøre brug af din admin side på engelsk, skal du vælge “British English”.

Tryk herefter på “Save Changes” eller “Gem ændringer” for at gennemføre indstillingen af sproget.

Er det første gang du logger ind?

Er det første gang du gør brug af din Yourpay admin? Så skal du være opmærksom på, at du skal have gennemført vores onboarding flow.

Det er nødvendigt for at vi kan verificere din konto, og udbetale de penge, som du tjener, til din bankkonto.

I henhold til lovgivningen om hvidvask af penge og terrorfinansiering, må Yourpay ikke udbetale penge, før en aftale er godkendt.

Du kan læse mere om første gang, du logger ind i admin og hvad der skal udfyldes her.