Surftown med Yourpay

Surftown Sitebuilder er et webudviklingsværktøj du kan bruge til at skabe en hjemmeside og webshop let, hurtigt og så den forsat er meget pæn for brugeren.

Du kan let komme i gang med at sælge dine produkter i Sitebuilder Shop eller skrive din egen blog om netop det emne som interesserer dig mest.

Der er hurtige træk-og-slip widgets som gør det let at tilføje nye sektioner til dine sider, og billededitoren lader dig skabe smukke billeder.

Du har muligheden for at integrere Yourpays online gateway med din Surftown webshop. På den måde kan dine kunder nemt og hurtigt betale med deres kort på din hjemmeside.

For at du kan bruge Yourpay som betalingsløsning på din Surftown hjemmeside, skal du have en konto hos Yourpay. Det er hurtigt og nemt at oprette en konto. Så snart din konto er oprettet, kan du gå i gang med at sætte din betalingsløsning op på din hjemmeside. Du kan læse mere om oprettelsen her.

Hvis du har Surftown sitebuilder, skal du huske at tilføje integrationskoden fra din shop til Yourpay admin.

Sådan gør du

Følg vejledningen her:

• På Surftown sitebuilder – Vælg Butik
  • Vælg Indstillinger – Betaling
  • Vælg Yourpay og klik rediger
  • Integrationskoden kopieres
  • Log ind på admin.yourpay.dk
  • Klik på Konto Information
  • Indsæt integrationskoden
  • Tryk F5 for at opdatere siden
Butik i Surftown
Fra indstillinger til Betaling
Indstillinger for din butik

Lav en testbetaling i din webshop

Vi anbefaler, at du laver en test betaling på din Surftown webshop, inden du går live. På den måde kan du sikre dig, at alt er sat op korrekt og kører som det skal.

Du kan læse mere om hvordan du laver en testbetaling her.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til opsætningen i Surftown, så er du altid velkommen til at kontakte vores support team. Det kan du gøre, enten via telefon eller e-mail.

Tlf.: 70 555 678
E-mail: support@yourpay.io