Tilføj Resurs Bank widget til din webshop

• KB Home
  • Tilføj Resurs Bank widget til din webshop
Estimeret læsningstid: < 1 min

Vi har på størstedelen af vores webshop integrationer tilføjet Resurs Banks widget, men hvis er ved at lave din egen intergration så kan du nemt tilføje  den til din webshop.

Installation af widget:

Du skal have jQuery installeret for at få denne widget.

Lige før </body> skal du tilføje vores Javascript

<script type='text/javascript' src='https://payments.yourpay.se/js/resurs.js' ></script>

Derefter skal du tilføje det nedenstående HTML:

<div class='ResursBank' data-price='{Product price}' data-period='{Months (Standard: 12)}'></div>
 <div class='short-description'></div>

Hvis at prisen skal være Fixed skal du bruge denne HTML istedet:

<div class='ResursBank' data-price='{Price of product}' data-fixed='1'></div>