Tilføj Resurs Bank widget til din webshop

Vi har på størstedelen af vores webshop integrationer tilføjet Resurs Banks widget, men hvis du er ved at lave din egen integration så kan du nemt tilføje  den til din webshop.

Installation af widget:

Du skal have jQuery installeret for at få denne widget.

Lige før skal du tilføje vores Javascript

<script type='text/javascript' src='https://payments.yourpay.se/js/resurs.js' ></script>Derefter skal du tilføje det nedenstående HTML:
  <div class='ResursBank' data-price='{Product price}' data-period='{Months (Standard: 12)}'></div>
 <div class='short-description'></div>
class
='ResursBank' data-price='{Product price}' data-period='{Months (Standard: 12)}'>

class
='short-description'>

Hvis at prisen skal være Fixed skal du bruge denne HTML istedet:

<div class='ResursBank' data-price='{Price of product}' data-fixed='1'></div>