Tilføj Resurs Bank widget til din webshop

Vi har på størstedelen af vores webshop integrationer tilføjet Resurs Banks widget, men hvis du er ved at lave din egen integration, så kan du nemt tilføje den til din webshop.

Installation af widget:

Du skal have jQuery installeret for at få denne widget.

Lige før skal du tilføje vores Javascript

<script type='text/javascript' src='https://payments.yourpay.se/js/resurs.js' ></script>Derefter skal du tilføje det nedenstående HTML:
 <div class='ResursBank' data-price='{Product price}' data-period='{Months (Standard: 12)}'></div>
 <div class='short-description'></div>
class
='ResursBank' data-price='{Product price}' data-period='{Months (Standard: 12)}'>

class
='short-description'>

Hvis prisen skal være Fixed skal du bruge denne HTML istedet:

<div class='ResursBank' data-price='{Price of product}' data-fixed='1'></div>