Tilføj Resurs Bank widget til din webshop * Fixed Pris *

Anslået læsetid: < 1 min

Vi har automatisk tilføjet Resurs Bank’s widget til mange af vores shop integrationer, men hvis du er ved at lave din egen integration, kan du med fordel tilføje widgetten i webshoppen.

Sådan tilføjer du widgetten

NB: Du skal have installeret jQuery for at kunne benytte widgetten.

Lige inden </body> skal du tilføje vores Javascript

<script type='text/javascript' src='https://payments.yourpay.se/js/resurs.js' ></script>

Herefter tilføjer du følgende HTML kode:

<div class='ResursBank' data-price='{Produktets pris}' data-fixed='1'></div>
 <div class='short-description'></div>