Tilføj Resurs Bank Widget til Webshop

Anslået læsetid: < 1 min

Vi har automatisk tilføjet Resurs Bank’s Widget i flere af vores shop-integrationer, men hvis du sidder selv og laver en integration – så du kan du med fordel tilføje Widgetten i Webshoppen.

Sådan tilføjer du Widgetten:

NB: Du skal have installeret jQuery for at kunne benytte Widgetten.

Lige inden </body> skal du tilføje vores Javascript:

<script type=’text/javascript‘ src=’https://payments.yourpay.se/js/resurs.js’ ></script>

Herefter tilføjer du følgende HTML kode:

<div class=’ResursBank‘ data-price=’{Produktet pris}‘ data-period=’{Antal måneder (Standard: 12)}‘></div>

<div class=’short-description’></div>