Automatisk refundering af dobbelt transaktioner på din terminal

Du er her:

Automatisk refundering af dobbelt transaktioner på din terminal

Vi har alle prøvet det. Man kommer i tvivl om kundens ordre gik igennem, eller kassen mistede kortvarigt internetforbindelsen.

Det kan i nogle tilfælde desværre betyde, at der bliver lavet dobbelt transaktioner på en enkelt betaling, og du er derfor nødt til at lave en refundering til kunden.

Hos Yourpay har vi gjort det nemt for dig, så du ikke skal sidde med besværret med refundering af en dobbeltbetaling.

Vi tilbyder en automatisk registering af dobbeltordrer, således at hvis en forbruger fejlagtigt får betalt to gange på din kortterminal – så refunderer vi automatisk den ene, mens du beholder den anden.

terminaler-300x300

Det er til glæde og gavn for både dig som erhvervsdrivende, og for forbrugeren som ikke behøver tjekke sit kontoudtog bagefter og du skal ikke være nervøs for dobbelt transaktioner.

I denne guide kan du se, hvordan du nemt og hurtigt kan indstille din konto til at registrere og automatisk refundere duplikat transaktioner.

Sådan sætter du det op

Her finder du en step-by-step guide til, hvordan du sætter din konto op til automatisk refundering af dobbelt transaktioner på din kortterminal. Du kan også se det vist, på guide billederne længere nede på siden.

Log ind på din admin.yourpay.io

• Gå i menuen: App Store
  • Vælg: Gennerelle Yourpay indstillinger.
  • Klik: Installér
  • Vælg indstillinger
  • Vælg: Refunder automatisk POS duplikater.
  • Skriv 1 på linien
  • Klik: Gem

Hvis der nu kommer en dobbelt transaktion på en kundes kort, vil den blive refunderet inden for de næste 3 minutter.

Når refunderingen er gået igennem, vil din kunde have pengene på sin konto igen efter 2-3 hverdage.

Find dine Yourpay indstillinger i Yourpays app store
Tryk på indstallér knappen under generelle indstillinger
Tryk på Indstillinger-knappen
Billede af App indstillinger

Brug for hjælp?

Gratis support ikon

Har du spørgsmål til opsætningen af automatisk refundering af dobbelt transaktioner på din terminal? Så er du altid velkommen til at kontakte vores support team.

Du kan kontakte os på tlf. 70 555 678 eller på support@yourpay.io

Du kan også læse mere om refunderinger hos Yourpay her.