Webpay i Yourpay admin

Hos Yourpay har du i din admin adgang til funktionen Webpay. Webpay fungerer som en virtuel betalingsterminal.

Her kan der gennemføres en betaling, direkte i admin. Du skal bare taste ordre ID og beløb ind, og din kunde kan så efterfølgende indtaste deres kortoplysninger og gennemføre betalingen.

Vær opmærksom på, at EU lovgivningen omkring to-faktor godkendelse af betalinger også er gældende for betalinger på webpay.

Webpay kan også bruges, hvis du som hotel eller udlejningssted benytter dig af bookingsider som Booking.com eller Hotels.com. I sådanne situationer får du, når en gæst eller kunde skal betale for en booking udleveret et virtuelt kort, som skal bruges til at betale for bookingen med.

Så skal du bare taste oplysninger for det virtuelle kort ind i webpay, og gennemføre betalingen.

Hvis du ønsker at gøre brug af løsningen på denne måde, så kontakt vores support team

Sådan bruger du webpay

webpay

Webpay funktionen finder du i din admin under menupunktet “Betalinger” -> “Webpay”. Her skal følgende felter udfyldes:

Ordre ID: Her indsætter du det ordre nummer eller identifikations nummer, som skal fremgå på transkationen. Det er et ID, som du selv skal definere.

Beløb og Valuta: Her indtaster du det beløb, som kunden skal betale. Du skal også vælge hvilken valuta betalingen skal laves i. Her vælger du valuta fra dropdown menuen.

Kortholders navn: Her skal navnet på ejeren af betalingskortet indsættes.

Kortnummer: Her skal det fulde kortnummer, som du finder foran på betalingskortet, indsættes.

Udløbsmåned: Her skal måneden, hvor kortet udløber, angivet med tal, indsættes.

Udløbsår: Vælg året, hvor betalingskortet udløber, fra dropdown menuen.

CVC nummer: Her skal den tre-cifrede sikkerhedskode, som findes bagpå kortet, indtastes.

Herefter trykkes der på “Afslut betaling” og så gennemføres betalingen.

Du skal være opmærksom på, at betalingen ikke automatisk opkræves. Så du kan nu finde betalingen under “Ikke-opkrævede” og hvis betalingen skal opkræves, skal du bare trykke på “Opkræv”.