WooCommerce Subscriptions Setup med Yourpay

WooCommerce Subscriptions er et plugin til WooCommerce, som gør det muligt at lave abonnementsløsninger på din hjemmeside. Du kan læse mere om WooCommerce Subscriptions her. Yourpays betalingsløsning kan uden problemer bruges i sammensætning med pluginnet.

Pluginnet kan du købe og hente direkte under plugins i din WooCommerce webshop. Yourpay tilbyder også en gratis version af abonnementsplatformen, som du kan finde i din admin.

Vær opmærksom på, at når du benytter dig af pluginnet, både den gratis og betalte udgave, er du selv ansvarlig for at opdatere pluginnet til den nyeste version.

I denne guide viser vi dig, hvordan du installerer den gratis version i din Yourpay admin.

woocommerce-subscriptions

Installér Subscriptions i admin

Når du bruger Yourpays freemium version af pluginnet, skal du være opmærksom på, at der oprettes en selvstændig side og shop hvorfra du kan opsætte og administrere abonnementerne. Det giver dig ikke mulighed for at integrere en gratis version af pluginnet direkte i din eksisterende WooCommerce webshop.

Yourpay stiller den gratis udgave til rådighed for dig, men du er selv ansvarlig for at opsætte, administrere og vedligeholde abonnementerne. Dette gælder eksempelvis når et abonnement skal fornyes ved udløbet kort eller lignende.

Installer abonnement modulet på din konto:

• Gå ind på din Yourpay admin
  • Tryk på App Store i menuen til venstre

Her finder du app’en “Abonnementsplatform fra WooCommerce”, som vist på billedet til højre og klik på “Installér“.

Opdatér nu din browser, og du vil nu se, at der er dukket et nyt menupunkt op i venstre side, der hedder “Abonnementer“, som du nu skal klikke på.

Du vil nu blive taget til en WordPress side, hvor oprettelsen af abonnementer foregår.

Her kan du sætte abonnementsprodukter op under “Products”. Du kan følge WooCommerce’s egen guide til opsætning af abonnementer her.

woocommerce_subscriptions
test abonn til guide

For at modtage betalinger fra dine kunder, kan du kopiere det “permalink” der er tilknyttet abonnementet, som du kan se på billedet ovenfor og sende til kunden.

Når en kunde opretter sig gennem dette link, skal du ikke selv ind og oprette kunden, da de udfylder navn, adresse, telefonnummer osv.

Se dine abonnementer

Du kan altid gå ind og se hvilke abonnementer, der kører for din kunde i øjeblikket.

Dette gøres på følgende måde:

• Gå til “Woocommerce”
  • Og derefter “subscriptions”
Se subscription

Mailbeskeder

Du kan på abonnementsplatformen, selv styre hvem der skal have mail og hvornår. Dette gøres ved at gå til abonnementsiden.

• Gå til WooCommerce settings
  • Gå derefter til Emails

Sådan vil menuen i venstre side se ud på din abonnementsplatform.

Vælg WooCommerce
Her kan du se hvem der skal have besked

Herfra kan du styre hvem der skal have besked, når abonnementer bliver sat på pause, fornyet, opkrævet osv.