WooCommerce Subscriptions Setup

WooCommerce Subscription er et plugin til WooCommerce, som gør det muligt at lave abbonementsløsninger på din hjemmeside.

Opret WooCommerce Subscription, gennem admin

Installer abonnement modulet på din konto:

• Gå til admin.yourpay.io
  • Log ind på din konto
  • Tryk på App Store i menuen til venstre
I bunden af App Store vil du kunne finde denne udvidelse. (se billede 1)

• Klik på læs mere
  • Klik på Installer for at installere udvidelsen til din konto.
  • Gå til Abonnementer i menuen til venstre

Du vil nu blive taget til en WordPress side, hvor oprettelsen af abonnementer foregår

Woocommerce har her sin egen guide til oprettelse af abonnementer – se den her.

For at modtage betalinger fra dine kunder, kan du kopiere det “permalink” der er tilknyttet abonnementet, og sende til kunden.

Abonnementsplatform fra WooCommerce

Billede 1

Abonnemensplatform installer knap

Når en kunde opretter sig gennem dette link, skal du ikke selv ind og oprette kunden, da de udfylder navn, adresse, telefonnummer osv.

Se dine abonnementer

Du kan altid gå ind og se hvilke abonnementer, der kører for din kunde i øjeblikket.

Dette gøres på følgende måde:

• Gå til “Woocommerce” -> “subscriptions”
Se subscription

Mailbeskeder

Du kan på abonnemnetsplatformen, selv styre hvem der skal have mail og hvornår. Dette gøres ved at gå til abonnementsiden.

• Gå til WooCommerce -> settings
  • Gå derefter til Emails

Sådan vil menuen i venstre side se ud på din abonnementsplatform.

Vælg WooCommerce
Her kan du se hvem der skal have besked

Herfra kan du styre hvem der skal have besked, når der bliver abonnementer bliver sat på pause, fornyet, opkrævet osv.

Hvor kan jeg købe pluginet

Du kan købe WooCommerce Subscriptions på deres hjemmeside.

Du kan også vælge at installere den i Yourpays App Store.