WooCommerce Subscriptions Setup

Estimeret læsningstid: 1 min

WooCommerce Subscription er et plugin til WooCommerce, som gør det muligt at lave abbonementsløsninger på din hjemmeside.

Opret WooCommerce Subscription, gennem admin

Installer abonnement modulet på din konto:

• Gå til admin.yourpay.io
  • Log ind på din konto

Denne valgmulighed vil stå i venstre menu.

• Tryk på ”App Store”

I bunden af App Store vil du kunne finde denne udvidelse.

• Tryk på ”læs Mere” Sådan vil det se ud, når du trykker på ”Læs Mere”.

• Tryk på ”Installer” for at installere udvidelsen til din konto.

Du kan finde denne funktion i venstre menu.

• Tryk på ”Abonnementer” i venstre sidemenu
  • Du vil nu blive taget til en WordPress side, hvor oprettelsen af abonnementer foregår

Woocommerce har her sin egen guide til oprettelse af abonnementer, du kan finde på liket her: https://www.youtube.com/watch?v=M6abDFcW8Vo

Mailbeskeder

Du kan på abonnemnetsplatformen, selv styre hvem der skal have mail og hvornår.
Dette gøres ved at gå til abonnementsiden

• Gå til WooCommerce -> settings

Sådan vil menuen i venstre side se ud på din abonnementsplatform.

• Gå til Emails

Herfra kan du styre hvem der skal have besked, når der bliver abonnementer bliver sat på pause, fornyet, opkrævet osv.

Hvor kan jeg købe pluginet

Du kan købe WooCommerce Subscriptions på deres hjemmeside:
https://woocommerce.com/products/woocommerce-subscriptions/

Hvis du ikke vælger at installere den gennem https://admin.yourpay.io/apps/dk_freemiumshop