Sådan bruger du CubeCart i Yourpay

Du er her:

Brug Yourpay i CubeCart

Du kan bruge Yourpay i CubeCart, så du nemt kan tage imod kortbetalinger fra dine kunder. CubeCart er et gratis open source e-commerce system, som du kan bruge til at skabe din egen webshop. Det er et system, der er rigt på gratis features og kan bruges til salg af både digitale og fysiske produkter.

Her på siden kan du downloade Yourpays gratis betalingsplugin til din CubeCart webshop. Du finder også en guide til hvordan du sætter dit online betalingssystem med Yourpay op i din webshop.

Cubecart

Sådan sætter du det op i din shop

• Download Zip filen her
  • Upload ”modules” til din ftp server
  • Find Yourpay under ”Manage extensions”
  • Klik ind på Yourpay
  • Aktiver pluginnet ved at sætte hak i ”status”
  • (Valgfrit) indtast beskrivelse
  • Indtast merchant token du finder på admin.yourpay.io
  • Klik af i “testmode” hvis du ønsker at teste pluginnet inden brug
  • Vælg om betalingerne skal hæves med det samme, eller om du manuelt skal opkræve pengene.
    OBS: ved manuel opkrævning skal du ind på din Yourpay admin for at opkræve pengene.

Betalingsaftale hos Yourpay

For at kunne bruge Yourpays plugin til CubeCart, skal du have en konto hos Yourpay.

Hos os får du både betalingsgateway og indløsningsaftale i én samlet pakke. På den måde slipper du for, at skulle holde styr på flere forskellige aftaler, hos flere forskellige firmaer. Du kan læse mere her.

Hvis du benytter vores plugin til din CubeCart webshop, får du også markedets mest gennemsigtige priser. Du betaler kun for det du kører igennem systemet, der er ikke noget oprettelsesgebyr og ikke noget månedligt abonnement. Du har også mulighed for at vælge den prispakke, som giver passer dig og din forretning allerbedst. Læs mere om vores priser her.

Brug for hjælp?

Gratis support ikon

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til opsætningen af vores plugin i din webshop, så er du altid velkommen til at kontakte vores support team.

Du kan kontakte os på tlf. 70 555 678 eller på mail support@yourpay.io, så sidder vi klar til at hjælpe dig.